@Kayra342727 Ben ilk ergenliğe girdiğim zaman da hiç zevk alamıyordum, hala alamıyorum. Sırf libido düşsün diye yapıyorum.
Bende tam tersi libidom artsın (kız arkadaşım olduğu için) ve eskiden daha çok zevk alıyordum, demek ki kişiden kişiye göre değişebiliyormuş ama bunun yaşla alakalı olduğunu sanmıyorum.@Kayra342727 Ben ilk ergenliğe girdiğim zaman da hiç zevk alamıyordum, hala alamıyorum. Sırf libido düşsün diye yapıyorum.
Yok bende zaten düşüyorda düşüncede bu sefer sevgilime karşı olan ilgimi kaybediyor soğuyorum libido düşüklüğü yüzünden bıraktım şuan iyi, yanlış anlatmışım pardon.@Kayra342727 Boşalınca libido düşer sende bir gariplik var.![]()
Valla ben hiçbir türlü zevk alamıyorum, libido yok gibi bende.Yok bende zaten düşüyorda düşüncede bu sefer sevgilime karşı olan ilgimi kaybediyor soğuyorum libido düşüklüğü yüzünden bıraktım şuan iyi, yanlış anlatmışım pardon.
Yok hocam ben tamamen ilaç kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü eskiden böyle değildim. Yükselirdim, mastürbasyondan zevk alırdım ve çok daha sık yapardım ama hiçbiri şimdi yok.@Dursun Papi Seks yap, ondan zevk alırsan sorun yoktur. Yoksa aseksüel olabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.