Mastürbasyonu nasıl bırakırım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok fazla boş zamanınız var ya da sizi meşgul edebilecek, gün aşırı tekrarlamamanızı sağlayacak bir aktiviteniz yok. Gün aşırı = iki günde bir. Bu durumda haftada ortalama 3 kere yapıyorsunuz. Çok abartılacak bir durum yok. Bir uyarılma yaşadığınız zaman duş alabilir, dışarıya çıkabilir ya da eğlendiğiniz bir şeylerle uğraşabilirsiniz. Mastürbasyon, karşı cinsle iletişimi azaltıyor bu arada. Zaten işini ''suni'' yollarla gördüğün için bir beklenti düşüklüğü ortaya çıkıyor. Sadece dikkatli olup, abartmayalım yeterli.

Benimki bir kereden sonra istesemde depoyu boşaltmıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz ya?
Bunların hepsi Ameriga oyunları
Şaka bir yana hiçbir fikrim yok, sadece bu rekor idi. Yani hep yaptığım bir şey değil, normal olarak günde 7-8 kez yapıyorum

Bunların hepsi Amerika oyunları...
Şaka bir yana hiçbir fikrim yok, sadece bu rekor idi. Yani hep yaptığım bir şey değil, normal olarak günde 7-8 kez yapıyorum
Hocam fabrikanızda kaç kaçak/sigortasız işçi çalıştırıyorsunuz? Ve neden bu tarz konu açılınca direk isminiz etiketleniyor. Merak ettim

Hocam fabrikanızda kaç kaçak/sigortasız işçi çalıştırıyorsunuz? Ve neden bu tarz konu açılınca direk isminiz etiketleniyor. Merak ettim
Her işin bir ustası vardır değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…