Masum Suriyelilere zulüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az bile yapıyorlar bu pisliklere masum muş hiçbiri masum değil onların yüzünden kendi ülkemizde mülteci konumuna düştük zaten defolsunlar gitsinler savaş falan yok savaşmaya da yürekleri yok. Acıma falan yok az bile din kardeşim diyen varsa alsın evinde beslesin ben ülkemin sokaklarında başka ülkenin insanının keyif çatmasını görmek istemiyorum.

Gerçekten bu zihniyette insanların olması beni üzüyor. İnşallah bir gün senin de başına bir benzeri gelir.

Ortada giden bir can var ve geri gelmeyecek. Ankara halkı da bu zülme sessiz kalmadı ve olan yalnızca onların mallarına oluyor.

“Bir cana kıymanın veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmanın cezası olmaksızın kim bir kimseyi öldürürse sanki bütün insanları öldürmüş gibi olur.” maide: 32.

Tamamda masum adamın suçu ne.

Çokda umrumuzdaydı mülteciler, benmi istedim ülkeye girsinler. Mülteciler yüzünden kendime çalışabilecek para kazanbilecek iş bulamıyorum. Mahalle desen sureiyeli dolu götümüzü başımızı çekenmi dersin yoksa sokağın huzunu bozanmı. Daha geçenlerde arabamızın lastiklerini indirmişlerdi bir de onlaramı acıyacağım ne halleri varsa görsünler.

Onlar tarafından başımıza gelecek zaten bedduan için teşekkür ederiz al evine bak istersen nasıl fikir.

Adam hepsi ölsün diyor sen bunu nasıl haklı durumuna getiriryorsun hiç mi vicdanınız yok masum çocuklar insanlar var yıllarca para biriktirip aldığı ev yakılıyor insanların.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı