Matebook16 ile mühendislik programları kullanılır mı?

adrianalima

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar inşaat mühendisliği öğrencisiyim yeni Huawei Matebook 16 almak istiyorum fakat sta4Cad, idecad tarzı mühendislik programlarında ileride bir sorun yaşar mıyım? Ekran kartı olmayan sadece grafik kartı olan bu Huawei marka laptopu almam sizce mantıklı mı? Açıkçası ince ekranı ve kaliteli kasayı görünce oyuncu bilgisayarından çok Premium hissettiren bir ofis bilgisayarı almak istiyorum bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.

Herkese selamlar inşaat mühendisliği öğrencisiyim yeni Huawei Matebook 16 almak istiyorum fakat sta4Cad, idecad tarzı mühendislik programlarında ileride bir sorun yaşar mıyım? Ekran kartı olmayan sadece grafik kartı olan bu Huawei marka laptopu almam sizce mantıklı mı? Açıkçası ince ekranı ve kaliteli kasayı görünce oyuncu bilgisayarından çok Premium hissettiren bir ofis bilgisayarı almak istiyorum bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.
Eğer bu modelden bahsediyorsanız fiyatına değmez ekran kartlı modeller daha uygun olur.

Değerli meslektaşım öncelikle bu programların istediği minimum konfigürasyona bak. Daha sonra inşaat mühendislerinin yoğun olduğu forumlarda bu programları kullananların da fikirlerini al. Burada link paylaşmam doğru olmaz herhalde, her yardımımda bir ceza alıyorum bu forumdan. Ben çok az kullandım bu programları o zamanlar 1gb ekran kartlı bir hp bilgisayarım vardı. Ekran kartı yoksa yoğun gafiklerde sorun yaşayabilirsin, autocad vb. programlarda. Şu an optimizasyon yapmak için en iyi bilgisayarlardan birini aldım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı