Matematiği sıfır olan biris ne yapabilir?

ahmet0900

Centipat
Daha fazla  
Diğer derslerim iyi İngilizce matamatik dışında matamatikte çarpma bölme bişmiyorum. Şu an 8. sınıfım. Liseye gideceğim seneye ama ben hiçbir şey bilmiyorum. Ben çarpma bölme öğrensem lisede matamatiği anlar mıyı? Hiçbir konu bilmeden? Çünkü çarpma bölme bilmediğim için hiçbir konuyu anlamıyorum.

YouTube üzerinden temel matematik çalışmanız gerekiyor. Lisede çarpma bölme bilmezseniz epey çok zorlanırsınız. Pek zor konular değil çarpma ve bölme.

Diğer derslerim iyi İngilizce matamatik dışında matamatikte çarpma bölme bişmiyorum. Şu an 8. sınıfım. Liseye gideceğim seneye ama ben hiçbir şey bilmiyorum. Ben çarpma bölme öğrensem lisede matamatiği anlar mıyı? Hiçbir konu bilmeden? Çünkü çarpma bölme bilmediğim için hiçbir konuyu anlamıyorum.
kanki çok büyük hata yapmışsın.Hadib ölme neysede çarpma bilmemek çok kötü.Kesinlikle otur ve öğren ben 11. sınıfım 8 den 9 a geçince konu 4 kat zorlaşıyor.10 da zaten iyice öldürüyolar milleti hemen matematik çalış derim.

Önce Türkçeyi geliştirebilir.

4 işlem bilmeden denklem çözemezsiniz. Denklem çözemezseniz fonksiyonları yapamazsınız. Ama benim matematiğim de kötüdür mesela. Lisede maksimum 40 almıştım. Sizin kadar kötü değildi tabii. Temel matematiğinizi geliştirin.

Çarpma bölme yetmez yaz tatiline kadar iyice matematik çalışın ve LGS sınavına gireceksin buradada matematik soruyorlar LGS'den düşük alma iyi bir liseye yerleş ben çalışmadım şu an pişmanım.

Ekstra olarak yanlış yazmışsın.

4 işlem bilmeden denklem çözemezsiniz. Denklem çözemezseniz fonksiyonları yapamazsınız. Ama benim matematiğim de kötüdür mesela. Lisede maksimum 40 almıştım. Sizin kadar kötü değildi tabii. Temel matematiğinizi geliştirin.

Denklemden önce cebir vs bilmesi gerekiyor 8. sınıf konuları cebir içinde üslü üslü içinde dört işlem böyle gidiyor denklem bilmezsen fonksiyon polinom hiçbir şey yapamazsınız. Ayrıca bunları da biraz temel değil de orta düzeyde bilmeniz gerekli bence rahat yapabilmek için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı