Matematiği yapamıyorum

mutsuxd

Picopat
Merhaba, 8. sınıf öğrencisiyim ve bugün matematik ve seçmeli matematik uygulamaları yazılısı olduk ve Matemaik'ten 40 matematik uygulamalarından 35 aldım sınava bir hafta önceden çalışmaya başladım ama yine de olmadı. Malum bu yıl LGS'de var birkaç hafta önce girmiş olduğum LGS denemesinden Matematik'ten 4 doğru yapıp 14 yanlış yapmışım ama diğer derslerim cidden iyi fen bilimleri 75 seçmeli bilim uygulamları 99 İngilizce 80 inkılap 75 Türkçe 82 ama bir tek matematikten, bu kadar düşük not alıyorum. Acaba ne yapmalıyım? Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba, 8. sınıf öğrencisiyim ve bugün matematik ve seçmeli matematik uygulamaları yazılısı olduk ve Matemaik'ten 40 matematik uygulamalarından 35 aldım sınava bir hafta önceden çalışmaya başladım ama yine de olmadı. Malum bu yıl LGS'de var birkaç hafta önce girmiş olduğum LGS denemesinden Matematik'ten 4 doğru yapıp 14 yanlış yapmışım ama diğer derslerim cidden iyi fen bilimleri 75 seçmeli bilim uygulamları 99 İngilizce 80 inkılap 75 Türkçe 82 ama bir tek matematikten, bu kadar düşük not alıyorum. Acaba ne yapmalıyım? Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sözele yönelebilirsiniz.

Sözel için hangi Liseler'e gidebilirim

Anadolu ve Sosyal Bilimler Liselerinde sözel bölüm bulabilirsin. Ayrıca dile de yönelebilirsin. Kaliteli bir Sosyal Bilimler lisesi çoğu fen lisesini tokatlar. Şehir dışında yurtta okurum diyordan Kütahya Sosyal Bilimler Lisesini öneririm İngilizce ekibi şahanedir Türkiye'de lisede alabileceğin en iyi dil eğitimlerinden birini alırsın. Genel olarak eğitim kadrosu çok iyi 1-2 öğretmen dışında onlar da dil veya sözel seçersen dersine girmez zaten.

Çevrendeki liseleri bilemeyiz ancak matematik senin için bir problem ise sözel veya yabancı dilden devam edebilirsin. Uğraşıp da yapamıyorsan yapmak zorunda da değilsin.

Anadolu ve sosyal bilimler liselerinde sözel bölüm bulabilirsin. Ayrıca dile de yönelebilirsin. Kaliteli bir sosyal bilimler lisesi çoğu fen lisesini tokatlar. Şehir dışında yurtta okurum diyordan Kütahya sosyal bilimler lisesini öneririm İngilizce ekibi şahanedir Türkiye'de lisede alabileceğin en iyi dil eğitimlerinden birini alırsın. Genel olarak eğitim kadrosu çok iyi 1-2 öğretmen dışında onlar da dil veya sözel seçersen dersine girmez zaten.

Hepinize çok teşekkür ederim gerçekten galiba LGS sınavından sonra sosyal bilimler lisesini tercih edeceğim teşekkür ederim.

Herkes her dersi yapacak diye bir şey yok. Yapamadığın için üzülmenin sebebi bu saçma sistemde her öğrencinin her dersi yapabileceği düşüncesi. Öyle bir şey yok. Her insanın aklı aynı şeye çalışmıyor. İnsanlar birbirinden farklı. Eğer bir baltaya sap olabilmek istiyorsan okuldaki dersleri sadece geçmek için uğraş. Bütün odağını yapmak istediğin işe ver.

Hepinize çok teşekkür ederim gerçekten galiba LGS sınavından sonra sosyal bilimler lisesine gideceğim teşekkür ederim.
Sosyal Bilimler mezunuyum dilediğin her şeyi seve seve cevaplarım. Her sosyal bilimler lisesi iyi değildir adını kirleten çok lise de duydum. Önerdiğim okul bir çok ödül almış, gazetede vs çıkmış, örnek okul seçilmiş bir okuldur. Kazanması çok da zor değil. Sözelden iyi bir şeyler yapsan Feni de halletsen yeterli olur. Yanlış hatırlamıyorsam ben sözelde ing ve din hariç derslerden birer yanlış/boş çıkartmıştım. Sayısalda Fenden 2 boş yapmıştım matematikten 9 net yapmıştım ilk LGS sınavında. Boş bırakmayı öğrenmen lazım.

Sosyal bilimler mezunuyum dilediğin her şeyi seve seve cevaplarım. Her sosyal bilimler lisesi iyi değildir adını kirleten çok lise de duydum. Önerdiğim okul birçok ödül almış, gazetede vs çıkmış, örnek okul seçilmiş bir okuldur. Kazanması çok da zor değil. Sözelden iyi bir şeyler yapsan feni de halletsen yeterli olur. Yanlış hatırlamıyorsam ben sözelde ing ve din hariç derslerden birer yanlış/boş çıkartmıştım. Sayısalda fenden 2 boş yapmıştım matematikten 9 net yapmıştım ilk LGS sınavında. Boş bırakmayı öğrenmen lazım.

Teşekkür ederim peki Kahramanmaraş sosyal bilimler lisesi nasıldır Link'te bırakayım. Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesi

Herkes her dersi yapacak diye bir şey yok. Yapamadığın için üzülmenin sebebi bu saçma sistemde her öğrencinin her dersi yapabileceği düşüncesi. Öyle bir şey yok. Her insanın aklı aynı şeye çalışmıyor. İnsanlar birbirinden farklı. Eğer bir baltaya sap olabilmek istiyorsan okuldaki dersleri sadece geçmek için uğraş. Bütün odağını yapmak istediğin işe ver.

Evet haklısınız eğitim sistemimiz cidden çok kötü umarım 2023 seçimlerinde cidden mantıklı düşüncelere sahip birisi gelebilir.

Teşekkür ederim peki Kahramanmaraş sosyal bilimler lisesi nasıldır Link'te bırakayım. Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesi

Çok da iyi değil gibi geldi bana. Adını hiç duymadım. Gerçek sosyal bilimler 5 yıl olur bu okul muhtemelen çıkar gereği hazırlık sınıfını kaldırmış. Bir şekilde mezunlarını bulup sorarsanız iyi olur. Ayrıca okula gidip müdüre veya müdür yardımcısına okulunuzu gezmek istiyorum diyebilirsin. Tavırlarına göre de bir fikir edinmiş olursun. Benim okuduğum okulda çok duyarlılardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı