Merhaba. Öncelikle iyi çalışmalar. Matematiğini nasıl arttırabileceğinle alakalı arkadaşlar bir sürü güzel öneri vermiş. Onlara bakabilirsin. Ama benim şimdi diyeceklerim bununla alakalı değil. Senin zamanlarından geçmiş biri olarak(şimdi YKS'ye hazırlanıyorum) o zamanlar LGS bana da yolun sonu gibi geliyordu. Kazanamazsam başarısız olacağım iş sahibi olamayacağım gibisinden. Emin ol bunların hiçbirisi dorğu değilmiş. Bana zamanında hep LGS'ye hazırlanmam için baskı yapıldı. Kazanamaxdam hiçbir şey olamayacağım söylendi, dolayısıyla çalışmak zorunda kaldım ve başardım da fakst ben neyi başardım ki. Ben LGS de %0.73'e girdim. Çoğu köklü fen lisesine girebildiğim bir derecedi bu 2019'da şu anda nasıldır bilmiyorum. Ve bana en yakın aynı zamanda puanı da buna çok yakın olan bir liseye gittim. Bu okulda 4 yıl okudum 2 sene Online olarak ve son 5 aydır da okula gitmiyorum, izinliyim. Bana bu okulun ne kattığınu sorarsan sana deneyimden başka bir şey diyemem. Çünkü çalışmadım, okul bana çok şey katmaya çalıştı fakat ben çalışmadım. Yani olay tamamen sende bitiyor. İyi bir liseye gidemeyebilirsin, gidersen çok işine yarar fakat gidemezsen emin ol hiçbir farkın olmayacak diğer lisedekilerle. Olay tamamen senin çalışma azminde bitiyor. Benim sana önerim bu 9 gün iyi çalış. Son 1 gün ise dinlen. Ardından sınavına gir. Sonuç iyi gelirse ne güzel. Ama kötü gelirse sakın ümitsizliğe kapılma çünkü olay tamamen sende bitiyor. Gittiğin okulda hocalar mı kötü, gir internete kendin çalış, yeter ki çalış. Emin ol 4 sene sonra karşılığını alacaksın. Uzun yazı yazmakta çok iyi değilim fakat anlatabildiysem ne güzel 8. sınıfta kendimi derse zorlamam yüzünden hala psikolojik sıkıntılar çekiyorum, bunları kimsenin yaşamasını istemem. Son olarak söylemek istediğim, sonuna kadar uğraş, götürebildiğin yere kadar götür, eğer ki olmazsa ümitsizliğe kapılma çünkü emin ol ileride çalışmalarınjn karşılığını alırsın.
Çok fazla hata yaptıysam kusura bakma iyi akşamlar dilerim.