Matematik hocası ailemi okula çağırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafa yapınız aşırı değişik. Arka dörtlüden farkınız yok gibi.
Dersi ya da hocayı sevmiyor olabilirsin fakat üniversiteye gireceksen illaki lazım olacak matematik.
Hocam ben ders çalışmayan biri değilim. Hatta hoca geldi bana sen nasıl halledeceksin bu dersi dedi ben de youtube üzerinden çalışır daha iyi yaparım dedim öyle de yaptım hırs yapıp çalışıp diğer sınıflar arasında en yüksek ben aldım.. Yaptığımdan pişman değilim ama aileme beni kötü anlatmasından korkuyorum.
Sırf bu yüzden mi matematik gibi önemli bir dersi salıyorsunuz?

Matematik dersinde sıkıldığım için jenga taşlarıyla oynuyordum ama kimseye rahatsızlık vermiyordum ya da ses yapmıyordum. Sonra bunu öğretmen görünce "seni o taşlar kurtaracak devam et" dedi. Tüm sınıf güldü rezil etti beni. Ben de sonra ona sinir olduğum için dersini dinlememeye ve ödevlerimi yapmamaya başladım inadına. O da sonra ben okuldan çıkarken yanına çekti velini okula gelsin falan dedi ben aileme söylemedim sizce ne yapmalıyım?

Kendini haklı görüp üste çıkmaya çalıştığın her vakit senin zararına olacaktır emin ol. Hiçbir derste ders dışı bir şey ile ugrasamazsin. Hocan disipline dahi verebilir bu durumlarda iyi niyet göstermiş. Sınıfta rezil olmayla alakası yok aynı durumu arkadaşlarım defalarca yaşıyor sonraki ders unutuyoruz ama. Velini gönder okula diyecegi dersi dinlemiyor, ödev yapmıyor falandir derslerine çalışıp ödevlerini yaptığın taktirde kimse umursamaz.

Özür dilemek gurura aykırı değildir. Daha çok özür dilemek Büyüklük ve Erdemlilik göstergesidir.
Sigma özür dilemez.
Hocam kaçınca sınıfa gidiyorsunuz gururlusunuz çok bakıyorum. Bu gururu üniversite hayatınızda göstermeyin bitiremezsiniz maalesef üniversiteyi.
Pişmanlığınızı dile getirin özür dileyin.
10. Sınıfa gidiyorum küçük yaştan beri böyleyim kimseye çıkar icin agiz eğip bükmem değişmeyi düşünmüyorum dostum sag ol.

Özür dileyince kötü veya düşük bir insan olmuyorsunuz. Siz derslerden önce kafa yapınızı değiştirin. Ailenize haber verin de hocanızla konuşsun. Belli ki hocanız haklı.
Hakliyken sirf not kaygısıyla ozur dilersem kendime saygımi kaybederim.

10. Sınıfa gidiyorum küçük yaştan beri böyleyim kimseye çıkar icin agiz eğip bükmem değişmeyi düşünmüyorum dostum sag ol.

Rica ederim dostumda gerçekten üniversiteye kadar durumunu düzeltmeye çalış üniversite hocasıyla takışırsan hocanın gitmesini beklersin mezun olmak için bizimle aynı derse gelen 5 senelik öğrenci var şu an çok pişman fakat yapacak bir şey yok hocanın gitmesini bekliyor mezun olmak için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı