Sigma özür dilemez.
Öğretmenine itaat edip boyun eğmemesi onun saygısızlık yaptığı anlamına gelmiyorKendini sigma zannedip böyle diyenler realde kemik torbası yemin ediyorum ya. Bunların ense köküne Osmanlı tokadını bi cakacaksin bak bakalım sigma neymiş. Saygısızlığın adını sigma koymuşlar.
Ben sizin gibi otoriteye tapan insanları beğenmedim sadece. Adam hiçbir kötü şey yapmamış sadece dersi dinlemeyi istememek onun kendi tercihi bu yüzden şiddet uygulanması gerektiğini düşünmeniz yanlış.Sana destek verenlerin de ne olduğu belli zaten. Mesela seni desteklemeyen herkese disslike atan @603933 . Valla nickden belli zaten ne olduğunuz![]()
Sana destek verenlerin de ne olduğu belli zaten. Mesela seni desteklemeyen herkese disslike atan @603933. Vallahi nickden belli zaten ne olduğunuz![]()
Otoriteye taptigimizi kim söyledi? Nickin mi? Derste Jenga oynaması saygısızlık hoca ders anlatırken. Takmayip geçmesi gerekirken gitmiş dersleri dinlemeyerek gene saygısızlık yapmış.Öğretmenine itaat edip boyun eğmemesi onun saygısızlık yaptığı anlamına gelmiyor
Ben sizin gibi otoriteye tapan insanları beğenmedim sadece.
Kimin? 31 çeken fakat daha ergenliğe girmemiş olanın mi?Girip birkaç entrysini de oku, pişman olmayacaksın.
Ad hominem'in böylesi .d Neyse siz belli ki not için öğretmenlerin peşinde dolaşan yalaka tiplersiniz o yüzden anlaşamıyoruz boş verin.Otoriteye taptigimizi kim söyledi? Nickin mi? Derste Jenga oynaması saygısızlık hoca ders anlatırken. Takmayip geçmesi gerekirken gitmiş dersleri dinlemeyerek gene saygısızlık yapmış.
Kimin? 31 çeken fakat daha ergenliğe girmemiş olanın mi?
Herkesin yüzsüz olduğu bu dönemde senin gibi gururlu ve dik duruşlu insanların kalmadığını düşünüyordum. Tebrik ederim seni dostum hiç bozma çizgini bir karakterin duruşun olsun notlar gelip geçici. Ailene de durumu anlatırsan senden yana olacaklarını düşünüyorum hiçbir öğretmen öğrencisini rezil etme, azarlama hakkına sahip değil. Herkes sineye çekemez bu durumu.
Öğretmenine itaat edip boyun eğmemesi onun saygısızlık yaptığı anlamına gelmiyor.
Ben sizin gibi otoriteye tapan insanları beğenmedim sadece. Adam hiçbir kötü şey yapmamış sadece dersi dinlemeyi istememek onun kendi tercihi bu yüzden şiddet uygulanması gerektiğini düşünmeniz yanlış.
Gurur öyle bir şey değil anlamıyorsunuz ki. Adamı kalabalığın içinde rezil eden aşağılayan birinden neden özür dilesin. Herkesin karakteri aynı değil belki sen not kaygısıyla gelecek kaygısıyla sineye çekersin ama adamda gurur var işte.Bence de sınırını bozmamalı senin de dediğin gibi notlar gelip geçici çok değil 2 yıl sonra oluşan konu eksikleri ve sınav başarısızlıkları nedeni ile hiçbir şey yapamayınca hayatının geri kalan 40 50 senesini sürünerek geçirir ama olsun gururu var. Yanlış yaptığınız bir şey de özür dileyemiyorsanız gururdan bahsetmeyin azıcık gururunuz olsa özür dilersiniz zaten.
Ya bunun boyun eğimekle ne alakası var azıcık mert biri olsanız yaptığınızın yanlış olduğunu anlar özür dilersiniz bunun sisteme boyun eğimekle nasıl bağlantısı var. İkiniz de sosyal medyada az takılın bence hayatın gerçeklerini görmekten çok uzaksınız. Ayrıca arkadaşın not ile bir derdi yok korkuyor bizde korkuyorsan özür dile diyoruz ya da gururunu ailesine de gösterecek onların kızmasından korkmayacak.
Dedi 31 çeken ergen olmayan çocuk. Hayatımda yalakalık yapmadım anca burdan vurmaya çalış komik şey seni. derste Jenga oynuyorsa hocanın kızması normal.Ad hominem'in böylesi .d Neyse siz belli ki not için öğretmenlerin peşinde dolaşan yalaka tiplersiniz o yüzden anlaşamıyoruz boş verin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.