Matematik temeli olmadan nasıl başlanmalı?

nora3733

Hectopat
Daha fazla  
Mezunum hiç matematiğim yok TYT 10-15 net AYT 6-7 nete ihtiyacım var nasıl yapabilirim? Rehber Matematik'in 0'dan matematik oynatma listesi ve kitabini alsam bittikten sonra TYT seviyesine gelebilir miyim?

Oynatma listesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mezunum hiç matematiğim yok TYT 10-15 net AYT 6-7 nete ihtiyacım var nasıl yapabilirim? Rehber Matematik'in 0'dan matematik oynatma listesi ve kitabini alsam bittikten sonra TYT seviyesine gelebilir miyim?

Oynatma listesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Rehber matematik cidden de temel seviyede olanlara yardımcı olabiliyor hocam. Fakat ben alışamadığım için Mert hoca kullanıyorum. Temelim çok giriş seviyesinde olmasına rağmen Acil Matematik ve Mert hoca izleyerek şuan aşırı iyi geliştirdiğimi düşünüyorum. Yani kendinize 10-15 net filan istiyorsanız ya Mert Hocayı yada Rehber matematiği ilk konusunu dinleyip hangisi size hitap ediyorsa daha iyi anlıyorsanız ondan devam edebilirsiniz. 10-15 net sizin icin kolay olur zaten. 345 yayını alabilirsiniz kitap için.

Rehber matematiği ve mert hocayı tavsiye etmiyorum, bıyıklı matematik veya İlyas güneş izleyebilirsin. Test kitabı olarak da 345 ile başlayabilirsin, test kitabı bittikten sonra full deneme odaklı git. Tyt de güzel bir temel attıktan sonra yani matematiğin ilk 12 konusu ve fonksiyonlara hakim olduktan sonra ayt ye başla

Oynatma listesi:

10 15 nete ihtiyacın varsa son 6 7 yılda hangi konulardan soru gelmiş bunlara bak ve sadece onlara yoğunlaş bu 15 netin içinde geometriyi de varsayarsak onu da aynı şekilde geçmişte neler çıkmış araştır konuları belirle hedefin yüksek değilse bütün konuları bitirmeliyim diye kendini yorma çok çıkan konuları ele al ayt de aynı şekilde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı