Matematikten 10 alınırsa ne yapılmalıdır?

Genelde geçirirler sanırım ortaokulda 45 geçme notu hoca geçirir benim 8'deyken notlarım 41 30'du hoca sözlüye 100 girdi geçtim.
Lisedeki gibi mi bilmem ama lisede dersten kalırsan belge alamıyorsun.

Matematiğe kafam pek basmıyor da var sınıf ortamı kötü desimizin çoğu vaşka şeylere gidiyor.

Kafan basmıyor mu yoksa heyecan mı yapıyorsun. Heyecan yapıyorsan sıkı çalış ama "boş ver 2 dönem düzeltiriz" kafasıyla gir. Ama bu kafayla da çalışmamazlık yapma. Bir de sınavda hocalar izin veriyorsa sade sakız çiğne kafan daha rahat olur ve odaklanırsın.

Keşke çalışsaymışsınız hocam. Şu anda 10.sınıftayım ve bazen ortaokula dönmek istiyorum. Lisede harfler de matematiğe giriyor ve işiniz zorlaşıyor.

Her neyse, düşük bir ihtimal olsa da hocanızdan ikinci dönem daha fazla çalışacağınızın sözünü verin belki sınav puanınızı yükseltir veya yüksek sözlü verebilir.

Ailenize de söylemeyin çünkü söyleseniz de sınav puanınızı değiştiremezsiniz. En iyi ihtimal ailenizin notunuzu öğrenmemesi olacaktır.

Fonksiyon, polinom, uzay geometrisi, ikinci dereceden bir bilinmeyenler denklemler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı