Matematikten 65 ile düşük almak

HaErSwEcK

Kilopat
Katılım
16 Temmuz 2018
Mesajlar
217
Çözümler
1
Bu konu kimine çok saçma gelebilir, o yüzden kusuruma bakmayın. Ben lise 2 öğrencisiyim ve zaten şu dönemde gördüğümüz eğitim belli. Pazartesi olduğumuz sınavdan 65 aldım ve gerçekten sınav çok kolaydı. Matematik en güvendiğim derslerden birisidir. Bir de gerçekten 2 gündür depresyondayım. Ne ders çalışma isteği kaldı ne de yaşama isteği.
 
Hocam bende 65 aldım ama ne yaşama isteğim gitti ne de ders çalışma. Hoca ile iyi anlaşıyorsanız zaten sözlüde yüksek olur pek dert etmeyin diğer sınavlara odaklanın.
 
Siz halinize şükredin. Ben 9. Sınıf iken ilk sınav 14 ikinci sınavdan 6 almıştım. 10. Sınıfta aklım başıma geldi ve şuan sayısal bölümü okuyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı