Matepad11(2023)8/128 mi iPad 9 3/64 mü alınmalı?

FaLCoNn76

Decapat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibidir. Bu iki tablet arasında kaldım. Eğer iPad alırsam kalemi yan sanayi alacağım. Huawei'deki Google meselesi kafamı karıştırıyor açıkçası. Önerilerinizi bekliyorum.

Sorum başlıktaki gibidir. Bu iki tablet arasında kaldım. Eğer iPad alırsam kalemi yan sanayi alacağım. Huawei'deki Google meselesi kafamı karıştırıyor açıkçası. Önerilerinizi bekliyorum.
Ben 11.5 kullanıyorum aurora store gbox falan Google halledilir, 11 iyi ama ipad 9 64 GB senin için alan önemliyse 11 al ipad güçlü cihaz ama kararını ver.

Hocam 12 13'lere kadar çıkarım öyle çok zorlamayacağım zaten alacağım cihazı. Kalemle not tutmak ve dizi, film, video izlemek için alacağım. Oyun falan oynamayacağım.

MatePad 11 bence hangi amaçla kullanacaksınız?

MatePad 11 bence hangi amaçla kullanacaksınız?
Yukarıda yazmıştım zaten hocam.
Oyunlarla işim yok video izlemek, not almak gibi şeyler için almayı düşünüyorum.

Samsung'un Galaxy Tab S9 FE modeline bakabilirsin. Kalemi yanlış hatırlamıyorsam yanında geliyor.

Huawei'de Google sıkıntı olabiliyormuş. O yüzden Samsung'lara bakınca bu cihaz dikkatimi çekmişti. Sizce bu cihaz mı yoksa iPad mi? iPad biraz kısıtlıyor bizleri o yüzden emin olamadım ama kiminle konuşsam tablet alacaksan iPad al önerisi geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı