Ben 11.5 kullanıyorum aurora store gbox falan Google halledilir, 11 iyi ama ipad 9 64 GB senin için alan önemliyse 11 al ipad güçlü cihaz ama kararını ver.Sorum başlıktaki gibidir. Bu iki tablet arasında kaldım. Eğer iPad alırsam kalemi yan sanayi alacağım. Huawei'deki Google meselesi kafamı karıştırıyor açıkçası. Önerilerinizi bekliyorum.
11 alabilirsiniz size kalmış.Oyunlarla işim yok video izlemek, not almak gibi şeyler için almayı düşünüyorum.
Sorum başlıktaki gibidir. Bu iki tablet arasında kaldım. Eğer iPad alırsam kalemi yan sanayi alacağım. Huawei'deki Google meselesi kafamı karıştırıyor açıkçası. Önerilerinizi bekliyorum.
Sorum başlıktaki gibidir. Bu iki tablet arasında kaldım. Eğer iPad alırsam kalemi yan sanayi alacağım. Huawei'deki Google meselesi kafamı karıştırıyor açıkçası. Önerilerinizi bekliyorum.
Yukarıda yazmıştım zaten hocam.MatePad 11 bence hangi amaçla kullanacaksınız?
Samsung'un Galaxy Tab S9 FE modeline bakabilirsin. Kalemi yanlış hatırlamıyorsam yanında geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.