Haftada 2 kez mavi ekran hatası alıyorum hata sonrası yeniden başlatıyor ve Windows yüklü olan M.2 SSD'yi görmedi 1TB harddiske format attım Windows Update yaptıktan sonra kendiliğinden görmeye başladı ama sorun hala devam etmektedir bazen bilgisayarda saatlerce oyun oynadığımda hata almıyorum bazen ise bilgisayarda hiçbir şey açık değilken hata alıyorum.
mavi ekran hatası: durdurma kodu whea uncorrectable error
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sitede yeniyim bir yanlışım olduysa lütfen kusura bakmayın.
Merhaba. Anakartınızın I/O chip kaynaklı bir sorun olabilir. Deneyebileceğiniz farklı bir anakart veya sistem varsa M.2'yi farklı sistemde deneyebilir misiniz?
Merhaba. Anakartınızın ı/o chip kaynaklı bir sorun olabilir. Deneyebileceğiniz farklı bir anakart veya sistem varsa M.2'yi farklı sistemde deneyebilir misiniz?
BIOS'u bugün güncelledim güncel değilmiş dediğiniz yöntemi yapabilecek 2.bilgisayarım yok maalesef bir de zaten sürekli hata almıyorum haftada 1 ya da bilemedin 2 kez mavi ekran hatası alıyorum bu yüzden ne zaman olacağı belli olmadığı için anca tekrar mavi ekran hatası verirse bu sefer M.2 SSD'yi çıkarıp normal HDD ile bir süre vakit geçireceğim.
Oyunların anti hile yazılımıdır. Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Bu yazılımı kullanan oyunların klasörlerine girerek EasyAntiCheat.exe'yi bulup kaldırabilirsiniz