Çözüldü Mavi Ekran WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TeknoBus

Hectopat
MSI P75 9SE bilgisayarımda uzun zamandır mavi ekran alıyorum. Her türlü format ve Driver işlemini denedim ancak bilgisayar yeniden başlat işlemi esnasında sürekli, gün içinde de 2-3 defa WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR hatası veriyor. Undervolt mevcut ancak undervoltlu, undervoltsuz fark etmiyor sürekli mavi ekran alıyorum. Aşağıda minidump dosyalarım mevcut sizce bu soruna ne sebep oluyor olabilir dosyaları okuyabiliyorum ancak programları anlamıyorum.

Minidump.rar

BIOS'a girin 17G1EMS2 yazan kısmın sonunda 106 olarak gözükmüyorsa Firmware güncelleyin.

Vanguard kaldırın. Denildiği gibi güç ayarlarıyla oynamayın eski haline çekip kaldırın yazılımı.

Vanguard oyun için hocam onu yuklemeden oncede sorun mevcuttu:/ EC firmware'de sonu 106 gözüküyor.
Peki hocam herhangi bir driver sikintisi gözüküyor mu? Çünkü 0 kurulumda dahi mavi ekran sorununu yaşıyorum. Driver sıkıntısı uzerinde cok durmuştum?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı