Max Payne 3 oynadım yakın zamanda çok beğendim. Sadece sinematikler biraz fazla geldi. Eski gelir mi sizce şans vermeli miyim?
Hocam şans vermeseniz bile alın dursun kütüphanede kalkar yine bence. Max Payne 2 güzel oyundur bana göre.
Max Payne 3 oynadım yakın zamanda çok beğendim. Sadece sinematikler biraz fazla geldi. Eski gelir mi sizce şans vermeli miyim?
Grafiklere takılmayan varsa alsın ve Max Payne 3'de iyi indirime girmiş. Onu da öneririm alacaklara.Steam'den kalkmıştı. Yeniden eklenmiş. Fazla bir indirim değil zaten görünce paylaşmak istedim. Yineden kalkabilir diye attım kütüphaneye. Alamayanlar için güzel fırsat.
![]()
Max Payne 2: The Fall of Max Payne on Steam
Max Payne 2: The Fall of Max Payne is a violent, film-noir love story. Dark, tragic and intense, the in-depth story is a thrill-ride of shocking twists and revelations. Love hurts.store.steampowered.com
GTA Vice City gibi oyunlar gelse keşke.
1000 TL' ye Steam keyi olarak alabilirsin o zaman.Gerçekten kazık fiyata satsalar bile alırım.
1000 TL'ye Steam keyi olarak alabilirsin o zaman.
Grafik önemli değil ama oynanışı nasıl? Vuruş hissi az da olsa varsa alırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.