Maximum 2100€ bütçe ile notebook önerisi

Bütçe
2100€

Musste

Zeptopat
Daha fazla  
Almanya'da yaşıyorum ve bir süredir notebook almayı planlamaktayım. Başlarda MacBook veya iPad almamın iyi olacağını düşündüm. Sonra arkadaşlarım MacBook veya iPad almamı saçma buldu. Size de sorayım dedim.
Derslerimde de ihtiyacım olduğu için iPad almayı düşünüyordum ancak bu konuda sizin de önerinizi almak isterim.

Ben çok oynamasam da ileride kardeşlerim de kullanacağı için oyun bilgisayarı olabilir.

İlk seçeneğim bu.

Bu 2. Seçenek pahalı olsada tavsiyenizi almak isterim.
Bu da çok ucuz olduğu için tercih listemde var.

Ne yapacağım konusunda fikrim yok ne kadar tavsiye verirseniz o kadar iyi.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanya'da yaşıyorum ve bir süredir notebook almayı planlamaktayım. Başlarda MacBook veya iPad almamın iyi olacağını düşündüm. Sonra arkadaşlarım MacBook veya iPad almamı saçma buldu. Size de sorayım dedim.
Derslerimde de ihtiyacım olduğu için iPad almayı düşünüyordum ancak bu konuda sizin de önerinizi almak isterim.

Ben çok oynamasam da ileride kardeşlerim de kullanacağı için oyun bilgisayarı olabilir.

İlk seçeneğim bu.

Bu 2. Seçenek pahalı olsada tavsiyenizi almak isterim.
Bu da çok ucuz olduğu için tercih listemde var.

Ne yapacağım konusunda fikrim yok ne kadar tavsiye verirseniz o kadar iyi.

Teşekkürler.

Sword modeli güzel duruyor evde kullacağınız zaman laptop soğutucu ile destek verebilirsiniz al kısmı delikli olması güzel zaten metal sıvı kullanıyordur artık bu cihazlar o yüzden keyfinize bakın demek kalıyor bana geriye :)

Vector almazsanız Katana'yı ya da başka markayı şu ürün bu fiyata varken tercih etmeyin. Bu fiyata bunun gibi kaliteli laptop bulamazsınız. 2K 350 nit %100 srg, sağlam metal kasa, 140W 4060 güzel CPU.
Ekran biraz küçük ama değil mi

RAM az sorun olur mu acaba birde işlemcisi farklı sanki

Katana MSI giriş seviyesi ürünü. Sword kırpılmış ara ürün. Acer bazı serileri iyi.
Acer nitro v16 dan bahsediyorum 1099€ olan model. Peki hangisini almak mantıklı fiyat performans bakımından. Tabii uzun ömürlü olması ve ikinci el piyasasında sonradan kolay satabilmek de önemli değer kaybı minimal olarak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı