MB511 vs Dark Guardian Pro

Yazım yanlışı yapsın onu boşverelim, zaten kararını vermiş bize soruyor biz MB511 diyince Dark daha iyi diyor. O zaman niye konu açtın burada? Bizim fikrimiz önemsizse niye böyle bir forumda bulunuyorsun ki yani? Üstelik çift hesap kullanımı yapıyor kendi ağzıyla itiraf etmiş, raporlayın arkadaşı.
İki hesabı farklı bilgisiyarlardan açtım. Bu sayılır mı? Yine açarım.

Bak burada insanlar sana yardım etmeye çalışıyor. Sende fikir almak için konu açmışsın. Yani çocuk gibi cevap vermenin hiç bir mantığı yok. Cool Master çok köklü bir firma. Kasa, soğutucu gibi bileşenlerde ustalaşmış. Konuyu açıyorsun ve Dark Guardian kasası daha iyi diyorsun. Yani gereksiz yere polemik yaratmaya çalışıyorsun. Fikrin sabitse Dark Guardian kasasını al neden konu açıyorsun ki?

Yazım yanlışı yapsın onu boşverelim, zaten kararını vermiş bize soruyor biz MB511 diyince Dark daha iyi diyor. O zaman niye konu açtın burada? Bizim fikrimiz önemsizse niye böyle bir forumda bulunuyorsun ki yani? Üstelik çift hesap kullanımı yapıyor kendi ağzıyla itiraf etmiş, raporlayın arkadaşı.
Hocam haklısınız fakat farkettiyseniz ben pek üstelemedim. Sabit fikirli insanlara mantıklı açıklama yapmaya çalışmaktan vazgeçeli çok oldu. Boşa vakit kaybı sonuçta. Dediğiniz gibi raporlayıp geçiyorum :)

Bu arkadaşı Donanım Arşivi'nin forumu paklar arkadaşlar. Benden söylemesi. İstediği gibi yazım yanlışı yapar, troller, James Donkey/Rampage vb. güzellemesi falan yapar. Kimse de bir şey demez orada. Doğal ortam gibi düşünün.
Sosyal medyada imla kurallarına dikkat etmeyince sizden düşük, siz ondan yüksek olmuyorsunuz bu ne ego, bu ne kibir :D? İkinci olarak Doğu Türkistan'a yapılan zulmü destekleyen birinin açtığı platformda olmak yerine Donanım Arşivi'nin forumunda olurum. En azından onlarda "vicdan" var.

Sosyal medyada imla kurallarına dikkat etmeyince sizden düşük, siz ondan yüksek olmuyorsunuz bu ne ego, bu ne kibir :D? İkinci olarak Doğu Türkistan'a yapılan zulmü destekleyen birinin açtığı platformda olmak yerine Donanım Arşivi'nin forumunda olurum. En azından onlarda "vicdan" var.
Pekala. Kendi kullanmayacağı leş markaları sırf sponsor olup 3 kuruş para veriyorlar diye göklere çıkaran ve kamera karşısında sahte bir şekilde duyar kasanları ciddiye alıyorsanız benim size söyleyebileceğim bir şey yok ne yazık ki. Madem öyle sizi de oraya alalım.

İmla konusuna gelecek olursak da; özellikle, bile isteye yazım yanlışı yapana, imlayı hiçe sayana en ufak saygı duyamam. Kusura bakmayın.

Pekala. Kendi kullanmayacağı leş markaları sırf sponsor olup 3 kuruş para veriyorlar diye göklere çıkaran ve kamera karşısında sahte bir şekilde duyar kasanları ciddiye alıyorsanız benim size söyleyebileceğim bir şey yok ne yazık ki. Madem öyle sizi de oraya alalım.

İmla konusuna gelecek olursak da; özellikle, bile isteye yazım yanlışı yapana, imlayı hiçe sayana en ufak saygı duyamam. Kusura bakmayın.
Kamera karşısında sahte bir duyar kasmıyor. Soykırım desteklediğini kendi gözlerimle gördüm. Gerçi kime ne anlatıyorum ki egolu insanlar değil mi hepiniz aynısınız. Neyse sizi egonuzla baş başa bırakıyorum iyi günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı