McAfee mi daha iyi yoksa Kaspersky mı?

Windows Defender güzel gerçekten sistemi yormuyor bana yeter antivirüs olarak yalnız güvenlik duvarı yok. Windows Güvenlik duvarı fazlasıyla yetersiz bence. O yüzden alıyorum zaten..

McAfee neden önermiyorsunuz ?
Ben 1 yıl Internet Security kullandım ve çok memnundum.
Bilmediğimden dolayı soruyorum,
McAfee yetersiz mi ?

Ben bu zamana kadar tam korumayı KOMODO' da gördüm ama çok acemiceydi ağlara bile girip bağlanmadan önce tarama yapıp sonra bağlanmaya çalışıyordu ve bağlandırmyordu tavsiye etmem.
McAfee neden önermiyorsunuz ?
Ben 1 yıl Internet Security kullandım ve çok memnundum.
Bilmediğimden dolayı soruyorum,
McAfee yetersiz mi ?
Aynen öyle Avast ve McAfee bence çok yetersiz ve inandırıcı gelmiyor.

Kaspersky ve Malwarebytes der geçerim.
Malwarebytes en basit desktop.....exe virüsünü bile silememişti bende :/ o virüsten çok çektim. 4-5 ay her format attığımda nasıl bilgisayarıma giriyor diyordum. Meğersem USB'ye depoladığım format sonrası klasörünün içinden bulaşıyormuş. Bir düzenleme programından bulaşıyordu sanırım ismini hatırlamıyorum.

Malwarebytes en basit desktop.....exe virüsünü bile silememişti bende :/ o virüsten çok çektim. 4-5 ay her format attığımda nasıl bilgisayarıma giriyor diyordum. Meğersem USB'ye depoladığım format sonrası klasörünün içinden bulaşıyormuş. Bir düzenleme programından bulaşıyordu sanırım ismini hatırlamıyorum.
Açıklar olabilir sonuçta gün geçtikçe değişik virüsler çıkıyor bunlara çözüm getirene kadar en iyisi diye istişare ediyoruz.

Hocam yanlışınız var Windows Defender Kullanacağınız son antivirüs olsun.

Çok uzun zamandır Windows Defender dışında başka bir antivirüs programı kullanmıyorum. Bilgisayarıma kopyaladığım dosyalara, gelen maillerime, girdiğim internet sitelerine, indirdiğim dosyalara vs. olabildiğince dikkat eden birisiyim. Bir bilgisayara virüs bulaşmasında en büyük pay kullanıcıya aittir. Bilinçli bir kullanıcı olduğunuzda bilgisayara virüs bulaşma ihtimali de çok düşük oluyor. Geri kalanı da Windows Defender halledebilir diye düşünüyorum.

En azından benim bilgisayarım için konuşursam, ben ve Windows Defender gayet güzel bir ikiliyiz.

Kaspersky'ı tercih edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı