Aynen öyle Avast ve McAfee bence çok yetersiz ve inandırıcı gelmiyor.McAfee neden önermiyorsunuz ?
Ben 1 yıl Internet Security kullandım ve çok memnundum.
Bilmediğimden dolayı soruyorum,
McAfee yetersiz mi ?
Malwarebytes en basit desktop.....exe virüsünü bile silememişti bende :/ o virüsten çok çektim. 4-5 ay her format attığımda nasıl bilgisayarıma giriyor diyordum. Meğersem USB'ye depoladığım format sonrası klasörünün içinden bulaşıyormuş. Bir düzenleme programından bulaşıyordu sanırım ismini hatırlamıyorum.Kaspersky ve Malwarebytes der geçerim.
Açıklar olabilir sonuçta gün geçtikçe değişik virüsler çıkıyor bunlara çözüm getirene kadar en iyisi diye istişare ediyoruz.Malwarebytes en basit desktop.....exe virüsünü bile silememişti bende :/ o virüsten çok çektim. 4-5 ay her format attığımda nasıl bilgisayarıma giriyor diyordum. Meğersem USB'ye depoladığım format sonrası klasörünün içinden bulaşıyormuş. Bir düzenleme programından bulaşıyordu sanırım ismini hatırlamıyorum.
Ne alaka?
Hocam yanlışınız var Windows Defender Kullanacağınız son antivirüs olsun.
Windows Defender en iyisi dostum virüs olunca direkt engelliyor daha hiç virüsü es geçmedi. Gayet stabilize çalışıyor. İyi bir kullanıysan zaten yeter de artar.Hocam yanlışınız var Windows Defender Kullanacağınız son antivirüs olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.