McAfee mi daha iyi yoksa Kaspersky mı?

Windows Defender en iyisi dostum virüs olunca direkt engelliyor daha hiç virüs ü es geçmedi. Gayet stabilize çalışıyor. İyi bir kullanıysan zaten yeter de artar.

Hocam ayıptır söylemesi korsan oyun vs. birisiyim. Standart işlerde Defender dediğiniz gibi yeterli ama benim gibi PC'ye her türlü virüs girip çıkmış birine, bunlar yetersiz geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
McAfee neden önermiyorsunuz ?
Ben 1 yıl Internet Security kullandım ve çok memnundum.
Bilmediğimden dolayı soruyorum,
McAfee yetersiz mi ?

Maalesef McAfee Kaspersky'ın yanında sönük kalıyor. Kaspersky kendini defalarca kez kanıtlamış ve yüzlerce ödül almış bir antivirüs yazılımı.

Kaspersky indirdim. Severek kullanıyorum. Hatta para ile almayı bile düşünüyorum deneme süreci bitince.. McAfee varken biraz kasıyordu. Kaspersky daha güvende hissettirmesine rağmen herhangi bir kasma hissetmedim. Gerçekten güzel bir program.. Eski versiyonları gibi değil. Ben de tavsiye ederim. ESET dediğim gibi güvenilir bir program değil.. Kaç defa beni hayal kırıklığına uğrattı.

Çalıştığım firma peynir ekmek gibi kaspersky satıyor. McAfee'nin yüzüne kemik kitle harici bakan yok.
Nerede çalışıyorsunuz?
Bedava keyleri internette tonla var bence hiç güvenilir değil.

Aynen deneyeceğim beğenirsem alırım. McAfee yi de severek kullanıyordum.
5 dakikalık aramayla 280 gün süresi kalmış Kaspersky keyi buldum. Güvenilirliklerini bununla mı test ediyoruz? (Bitdefender kullanıcısıyım)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı