McDonald's gibi yerlerde çalışmak nasıl?

UmursamayanAdam

Hectopat
Merhaba arkadaşlar yaşım 17 ve artık kendime kendi paramı kazanmalıyım dedim. McDonald's veya Burger King'de işe başlayacağım. Bunu bilgisi olan insanlar yardımcı olur diye buraya yazıyorum. Yeniyim ve 17 yaşındayım beni kasaya koymalarından ve masa falan temizletmelerinden biraz çekiniyorum. Müdür gel konuşalım dedi 2 güne gideceğim. Ne diyorsunuz beni kasaya koyma ihtimalleri var mı veya kaç ay sonra. Aynı işi arkadaşım da yaptı menü doldurdu, patates falan dolduruyordu o. Çalışmaktan kesinlikle utanmıyorum ama dil yetersizliğinden ötürü kasaya geçmek istemiyorum, masa tarzı yerleri silmeyede biraz çekiniyorum yalan yok.

Kendilerini İngilizce ifade edebilirler diye düşünüyorum kaldı ki diyalog dahilinde konuşmana dahi gerek yok bazı kalıpları ezberlesen yeterli.

Normal hayatımda tek takılırım, insanlarla iletişime geçmeyi çok sevmem. Sırf bu yüzden çalışmak istiyorum bunu kırayım diye. Ama hemen yarın gel kasaya derlerse olmaz. Şöyle 2 ay falan arkada çalıştırsalar daha iyi olur.

Kendilerini İngilizce ifade edebilirler diye düşünüyorum kaldı ki diyalog dahilinde konuşmana dahi gerek yok bazı kalıpları ezberlesen yeterli.

Bu yoruma katılıyorum. Belirli birkaç kalıbı ezberlediğin taktirde hiçbir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı