Şu ana kadar çok kez MediaMarkt'e gittim. Hangi ürünü sorsam adam da aynısını ben de kullanıyorum diyor. Tesadüf mü acaba? Bundan 1,5 sene önce laptop alacaktım. Isınmasını istemediğimi, isteklerime uygun bir laptop istediğimi söylememe rağmen bana Excalibur G770'i tercih ettirdiler gibi resmen. Şu nasıldır diye sorduğum zaman ben senin oynayacağın oyunları biliyorum bu sana yeterli gibi bir cevap aldım. Eskiden çok anlamıyordum, bilmiyordum şimdi de çok anladığım söylenemez ama yanda Acer Nitro vardı onu sordum ona da karşılık olarak Acer en çok sıkıntıyla karşılaşılan gibi bir cevap aldım. Geçenlerde tanıdığıma telefon bakarken şunu al, ben de aynısını kullanıyorum diye çok iyi olmayan bir telefon gösterdiler. Hiçbir markayı kötülemiyorum ancak benim ihtiyaçlarıma uygun olan o değildi. Televizyon bakmaya gittiğimizde vatan vs. öyle dolaştım sonra oraya gelince oldukça gergin çalışan geldi. Kardeşim, emin ol hiç fark etmez gibi kelimeler kullandılar bayağı bayağı. İşini hakkıyla yapanlara lafım yok ancak ben ona göre bir ürün istememe rağmen kendileri bunu satınca fazladan para mı alıyorlar bilgim yok ama böyle zorla ürün satmaları bayağı bir zoruma gidiyor açıkçası. Televizyon bakarken de o az önce "kardeşim, emin ol hiçbir şey olmaz" gibi kelimeler kullanan kişiyi de anlatayım. Çalışan arkadaşla televizyon olarak Samsung TV'lere bakıyorduk, Hz hakkında bakarken oyun oynamayacaksan fark etmez dedi. Oyun oynayacağım dediğimde var mı konsolun diye sordu var dedim emin ol fark etmez falan diye cevap aldım. Sonra rastgele Samsung bakarken benim onunla işim olmamasına rağmen TCL gösterdi. Ben TCL almayacağım ki. Bu kadar.
Son düzenleyen: Moderatör: