Trendyol İlgisizliği

[GÜNCELLEME]

8 Nisan'da kargolanan ürünüm şaka gibi inanamayacaksınız ama tam tamına 13 gün sonrası 21 Nisan tarihinde elime ulaşmıştır. Yanlış şubeye gönderilen kargom ciddi ciddi 2 hafta gecikti. Üstelik başından beri şehrimdeydi. Neyse ki üründe bir sorun yok. Sipariş değerlendirme kısmında detayları da yazdım. Diğer kullanıcılar da görüp ona göre alışveriş yaparlar, umarım...

Çok sabırsızsın. Bana 2-3 haftada zar zor ulaşan ürünler oldu. Sen sakın Çin'den bir şey sipariş etme. Sonra Çin'e falan dava açarsın (!)

[GÜNCELLEME]

8 Nisan'da kargolanan ürünüm şaka gibi inanamayacaksınız ama tam tamına 13 gün sonrası 21 Nisan tarihinde elime ulaşmıştır. Yanlış şubeye gönderilen kargom ciddi ciddi 2 hafta gecikti. Üstelik başından beri şehrimdeydi. Neyse ki üründe bir sorun yok. Sipariş değerlendirme kısmında detayları da yazdım. Diğer kullanıcılar da görüp ona göre alışveriş yaparlar, umarım...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı