MediaMarkt kullanılmış monitör mü verdi?

Panelin içinde üretimle alakalı hizalama noktaları olabilir. Neden takıldık ki bu kadar. Monitörün tadını çıkar. Onlar dediğim gibi üretimle alakalıdır. Pislik değil yani. Şimdi sileceğim derken çizme monitörünü.

Hocam çok kafaya taktım cidden. Onu silmem lazım.
Silinmiyor ne yaparsam yapayım.

Bilmiyorum farkında mısın ama gereksiz şekilde takıntılı davranıyorsun. Görüntünün olmadığı bir yerde ölü piksel nasıl olabiliyor? Geri vermek istesen mediamarkt alır mı şüpheli.
Aynen bu bir üretim hatası falan değil. Panel üreticisi o noktaları koymak zorunda kaldıysa vardır bir bildiği. İçinden ışık çıkmayan köşelerde noktalar. Görüntünle vs hiç bir alakası yok yani. Testte bir şey görmediysen almazlar ekranı geri. He yine de iade alırlar cayma hakkın olduğu için. Çok sinmediyse içine bir dahaki sefere almadan önce kenarlarında nokta var mı diye sorarsın :)

Hocam çok kafaya taktım cidden. Onu silmem lazım.
Silinmiyor ne yaparsam yapayım.
Fazla şansını zorlama bence. Bırak geriye ver. Onları sileceğim derken monitörü mahvedeceksin bu sefer geriye de almayacaklar. Gidip kendin bakarak almayı dene daha sonra. İnternetten sipariş vermek doğru bir karar değil senin için.

Siz niye bu kadar takintilisiniz hiç bilmiyorum.
Her konunuz boyle ayri dert.
Hocalarimiz diyor o noktalar zaten var başka bir amacı var ölü pixel değil diyorlar çıkmaz diyorlar.
Sen hala nasıl silebilirim? Ölü pixel mi var diyorsunuz.
Elinize yangin cekicini alip vurun o noktali yerlere sizde rahatlayin biz de rahatlayalım.

Panelin içinde üretimle alakalı hizalama noktaları olabilir. Neden takıldık ki bu kadar. Monitörün tadını çıkar. Onlar dediğim gibi üretimle alakalıdır. Pislik değil yani. Şimdi sileceğim derken çizme monitörünü.

Hizalama noktaları ilk kez duydum hocam.
Siz niye bu kadar takintilisiniz hiç bilmiyorum.
Her konunuz boyle ayri dert.
Hocalarimiz diyor o noktalar zaten var başka bir amacı var ölü pixel değil diyorlar çıkmaz diyorlar.
Sen hala nasıl silebilirim? Ölü pixel mi var diyorsunuz.
Elinize yangin cekicini alip vurun o noktali yerlere sizde rahatlayin biz de rahatlayalım.

Hayır başka insanlarda yok neden bende var onu anlamaya çalışıyorum hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı