Bay C
Hectopat
Bu nasıl bir aymazlıktır akıl sır erdiremiyorum. Ticaret bakanlığını, 6502 Tüketici Hakları kanununu ve mağazanın politikasını paylaşıyorum hala abuk sabuk tavsiye veriyorsunuz.14 gün içerisinde, üründe hasar yoksa koşulsuz şartsız iade edilebilir. Kutusu açılmamış olması gerekliymiş bilmem neymiş, en kötü Tüketici Hakları'na başvurur. Saçma mağaza prensipleri hakem heyetini ilgilendirmez.
Kutusu açılan ve arızası olmadığı için üreticiye gönderilmeyecek, kutusu açıldığı için orijinal ürün olarak satamayacakları bu ürünleri satıcı firmalar böyle keyfe göre iade alırsa ne yapar hiç düşünmüyor musunuz bunu? THH'ye mouse benim elime küçük geldi iade etmek istiyorum gibi bir gerekçeyle bir başvurun sonucunu da bize iletin lütfen. Mağaza prensiplerini, politikalarını kanun satış sözleşmeleriyle mağazaya belirleme imkanı veriyor.
Bilgisayar sarf malzemesinden ne anlıyorsunuz? Mouse sizce dışında kalıyor galiba.Birçok internet sitesi alınan bazı ürünler hariç (kulaklık, CD, kartuş vs.) ürünleri kullanılsa bile 14 gün içinde iade alıyor.
Eki Görüntüle 851710
Bu maddede eğer ambalajı açılan tüm ürünler cayma hakkının dışında olsaydı bazı ürünleri ayrıca belirtmezlerdi diye düşünüyorum.