MediaMarkt vs vatan

Tolgaavc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yakında iPhone 16 Pro satın alacağım. Hepsinde fiyatlar aynı. Sizce hangisini seçmem gerekiyor? Hangisinden satın alsam daha mantıklı? Hangisi daha ilgili sorunsuz vs?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yakında iPhone 16 Pro satın alacağım. Hepsinde fiyatlar aynı. Sizce hangisini seçmem gerekiyor? Hangisinden satın alsam daha mantıklı? Hangisi daha ilgili sorunsuz vs?
Ben mediamarktciyim. Vatana ucuz bir şey almaya gidince yüzüne bakmıyorlar, telefon v.s almaya gidincede seni havaya kaldırıp elden ele kasaya getirmedikleri kalıyor. Ama mediamarkt'te ne alırsan al aynı ilgi alaka var. Sen istemediğin sürece kimse yanında beklemiyor.

Vatandan 14 pro max ve series x almıştım şimdi alsam mediamarkt seçerdim.

Bi ara vatan'a monitör bakmaya gitmiştim. Açık monitörlerden birinin menüsüne falan girdim diye adamlar söylenmeye başlamıştı. Mediamarkt'e gidip test edebilmiştim, ölü piksel varmı diye bile orada bakmama izin vermişlerdi. Odur budur vatan tercih etmiyorum. Bu bahsettiğim meseleler bölgeden bölgeye de değişiklik gösterebilir tabi.

Mediamarkt sitesinden mx keys mini almıştım geldiğinde bir köşesinde çizik fark ettim. Mağazasına gittim hemen oradan sıfır açılmamış paketle değişim yapmışlardı. 1 yıl sonra tekrar klavyenin tuşu silindi diye gittim. Direkt garantiye gönderip yine sıfırı ile değişim gerçekleştirilmişti. Bende hep olumlu izlenim bıraktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı