Mediamarktaki efsane bilgisayar

Aynı ekran kartı üzerinde oyun FPS testlerine bakarsak çok az da olsa 3600 daha iyi bir işlemci gene aynı işlemci üzerinde oyun testlerine bakarsak 5600XT bazı oyunlarda 5-6 FPS daha iyi bunlara bakarsak benzer sistemler orada ki daha iyi demek tam anlamını karşılamıyor. O kadar para verip ben olsam 1080 almazdım RTX varken Intel bir sonraki nesil işlemciyi anakarta takamazken AMD 4.nesil çıkınca elindeki karta onu alıp takabilirsin.

AMD Ryzen 5 3600 - 1359 TL
MSI B450M-A PRO - 578 TL
Gigabyte RX 5600 - 2398 TL
Corsair Vengeance LPX 2x8 GB 3200 - 650 TL
Western Digital Blue 250 SSD - 325 TL
Seagate 3.5" 1 TB - 279 TL
Kasa ve PSU - 800 TL
6389 TL ediyor
5600 yerine RTX 2060 alırsan 2800 TL sonuç olarak bu sisteme 9000 TL verdiysen çok fazla olmuş sanki

1- Elindeki sistem 9.000 TL'ye çok pahalı.
2- Mediamarkt'taki sistem berbat. 6. nesil işlemci var, yakında tarihe gömülecek. Marka PC alınmaz.
Gayet iyi bir işlemci aslında. Intel sevmesem de ve o fiyata alınmayacak olsa da eski işlemciler kötü değil, düşük bütçe sistemlerde kullanılabilir. i7 4790'ın bile hala gideri var.

Gayet iyi bir işlemci aslında. Intel sevmesem de ve o fiyata alınmayacak olsa da eski işlemciler kötü değil, düşük bütçe sistemlerde kullanılabilir. i7 4790'ın bile hala gideri var.

Evet hala güzel bir işlemci 3600 ile yarışır. Ama 9000 TL'lik bilgisayar alacak olsan o işlemciyi kullanmazsın arkadaş onu demek istiyor.

Toplama mı hazır mı aldınız sisteminizi?

Toplama Itopya
O an dalgınlığıma geldi abi ne derse hıhı dedim.
Sen aldın diye ürünlerin fiyatı hep aynı kalacak değil ya :D

Bu şekilde kıyaslama yapılmaz. Senin aldığın zaman o fiyata alabileceğinin en iyisi o bilgisayar mıydı? Cevap, evet ise bitmiştir. Kafana takmanın manası yok. Ama sen hazır kasa aldıysan ve fazla para verdiysen. Bir bardak soğuk su tavsiye ederim.

3 hafta önce aldım 8500'e

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı