Mekanik klavye alırken hangi Switch alınmalı?

MK61 diye bir model ile ilgili video goremedim ben. Olan videolarda hep K61 diye geciyor model adi ve optik degil normal mekanik switchler var o modelde.

Ben almazdim acikcasi bu urunu.
 
%60 klavyeler hoşuma gitti evet rgbleride güzel oda hoşuma gitti. Herhangi bir sorunu mu var bu klavyenin.

Size bu klavye üreinde bulunan 3 tane Switch'in sesinin bulunduğu videoyu yolladım.

Sarı olanı ben beğenmedim gereksiz açıkçası. Eğer Silver Switch olsaydı Silver alın derdim ama yok maalesef.
 
Kahverengimi alayım yoksa bu klavyeden hiç almayim mi?

Size şöyle söyleyeyim gidin Vatan Bilgisayar'a orada denenebilir klavyeler var, mavi Switch deneyin basış hissiyatı ve ses olarak, ardından Red Switch bulunduran bir klavye deneyin.

Eğer sesi fazla geldiyse Blue'nin ama basış hissiyatı hoşunuza gittiyse evet brown alabilirsiniz. Red ile aynı ses seviysi var ama Blue gibi de basış hissiyatı var.

İster alın ister almayın ben karar veremem burada sizin yerinize. Bana soracak olursanız ben alırdım neden alırdım kompakt ve tasarımı hoşuma gitti beyaz olması da ayrı bir etken tabii. Alırsam da Red Switch olarak alırım.
 
Benim de şekli sevimliliği taşınabilirliği şıklığı çok hoşuma gitti ama shuriken abimiz alınmaz dedi ondan bir şüphelendim.
Bir de shuriken abi optik ve normal arasındaki fark nedir?
 
MK61 diye bir model ile ilgili video goremedim ben. Olan videolarda hep K61 diye geciyor model adi ve optik degil normal mekanik switchler var o modelde.

Ben almazdim acikcasi bu urunu.
Banggood'da ön siparişe daha önce de denk geldim. Bu şekilde toplu üretip, ellerinde mal olduğunda gönderiyorlar. Daha önce bu şekilde SK61 ve switchler sipariş ettim. Fabrikadan mal bekliyorlar, çoğunlukla da Gateron anahtarları bekliyorlar. Bildiğim kadarıyla K61 modeli de ön sipariş ile satılan bir üründü. Bu yeni seri de öyledir.
Açıkcası optik gateronların kötü bir yanı yok, tek kötü yanı optik olmayan bir anahtar takmaya çalıştığınızda çıkar. Optik anahtar konusunda ise seçeneğiniz az.

Gateron Optical Red ve Gateron Yellow kullanıyorum. İkisini de öneririm fakat ikisi arasından birini seçmemi isterseniz Optical Red'i seçerim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı