Mekanik klavye önemli mi?

Bende yeni Rampage mekanik klavye aldım şu anlık memnunum sadece macro tuşlarına dikkat etmemişim elim kayıyor arada sırada 3 senedir Rampage kulaklık kullanıyorum çok düştü çok kablosu sandalye altında kaldı hala sapa sağlam çalışıyor bence biraz şans işi.

Bu biraz da ne beklediğinizle alakalı mesela aynı fiyatta redragon bir klavyeye geçseniz aradaki farkı hissedersiniz diye düşünüyorum. Tercih meselesi. Hayırlı olsun diyeyim.

Bayağı iyi klavyeydi fakat membran klavye ile arasında pek fark anlamadım tuş basım şekli biraz daha farklı ama bu oyunda nasıl bir avantaj sağlar bilmiyorum.

Bayağı iyi klavyeydi fakat membran klavye ile arasında pek fark anlamadım tuş basım şekli biraz daha farklı ama bu oyunda nasıl bir avantaj sağlar bilmiyorum.
Basım şeklinde ziyade tepkime süreleri öne çıkıyor mekanik klavyede.

Daha hızlı basmak, daha fazla tepki süresi, üst üste basabilmek hızlıca.
En az 18 tuştan fazlasına aynı anda basabilmek bile.
Mekanik klavye alınması gerektiğini gösterir bence.
Üzgün atmana gerek yoktu. Kendim düşük bütçeler için Rampage önermiyorum sadece.
Senin mesajına komik attım ama o sebeple değil. Öylesine atmıştım. 💕

Üzgün atmana gerek yoktu. Kendim düşük bütçeler için Rampage önermiyorum sadece.
Senin mesajına komik attım ama o sebeple değil. Öylesine atmıştım. 💕

İnan bana Rampage'den dolayı üzgün atmadım.
Olayı yanlış anladığım için attım,
Gerçekten emoji olayı beni tilt ediyor.
Kusura bakma, cidden özür dilerim.

İnan bana Rampage'den dolayı üzgün atmadım.
Olayı yanlış anladığım için attım,
Gerçekten emoji olayı beni tilt ediyor.
Kusura bakma, cidden özür dilerim.
Rampage dolayısıyla atmadığını biliyorum. Uzatmaya gerek yok. Ortada kötü bir şey de yok. Arkadaş olabiliriz. 😀

Mekanik ile membrane farkını nasıl hissetmediniz gerçekten anlayamadım, arada büyük fark var. Eski klavyenizin modeli neydi?

Ben bunu öneririm;

Ben olsam Blue Switch almazdım.
Çünkü hem çok ses çıkarıyor ve oyun için üretilmiş Switch'lerden değil.
Ben daha çok otemu Red Switch ve bilek destekli olmasını tercih ederim.

Ben olsam Blue Switch almazdım.
Çünkü hem çok ses çıkarıyor ve oyun için üretilmiş switchlerden değil.
Ben daha çok outemu Red Switch ve bilek destekli olmasını tercih ederim.
Siz sevmiyor olabilirsiniz, ayıca "oyun için üretilme" kısmı aşırı saçma zira red alınca herhangi bir artınız olmuyor. Blue hissiyatı daha iyidir, sesini sevmeyen kullanmaz bu kadar basit. Ayrıca bu konuyu hortlatmanın manası nedir? Kişisel görüşünüz bu konuyu hortlatacak kadar önemli miydi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı