Rehber Mekanik Klavyede Switch Tercihi

Hocam ellerinize sağlık ama Romer G vs sanırım hatırladığım kadarıyla gx de var dı.

Hocam FPS oyuncusu için tacticle mi linear mı? Bence tacticle çünkü bastığımızi hissetmemiz gerekir o geri bildirimi almamız gerekir.
Şahsen Linear tercih ediyorum ben FPS oyunlar için. Oyunda yürürken ya da koşarken hafif bir hissiyat daha iyi oluyor.
HyperX'in switchleri hakkında bilginiz var mı?
Alloy Elite 2'de kullanılan HyperX Red Switchler kalitelidir.

Çok geç geliyorum ama böyle bastığım gibi algılayacak klavye var mı arkadaşım omnipoint Switch al dedi Apex Pro da oluyormuş bende baktım direk algılıyormuş sizce alınır mı?
bana kalırsa alınmaz aşırı overrated bir klavye gibi en dusuk basış hassasiyetine sahip klavye olabilir ama zaten sen o aradaki farkı anlayamazsın fiyatı acayip yüksek onun yerine cherry mx red, brown, speed gibi switchlere sahip corsair k70 mk.2 rapidfire klavye oneririm herhangi bir sorun olursa klavye yada diğer ekipmanlar hakkında bana buradan sorabilirsin cevaplarım

Zorro Switch ne kadar kalitelidir.

Merhaba GamaKay MK61 klavyede optik yellow Switch V2 diye bir seçenek var şunu sormak istiyorum optik yellow Switch vs optik yellow Switch V2 arasındaki fark nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…