Mekik ile karın kası yapılır mı?

wewe12212

Hectopat
Daha fazla  
Bazı videolar gördüm, sizce kaç adet yapmalıyım günde karın kası için? Bunu uzun bir süre düzenli olarak yapacağım pes etmeden. Ne gibi yemekler tüketmeliyim? Bekliyorum, teşekkürler yazanlara.

Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazı videolar gördüm, sizce kaç adet yapmalıyım günde karın kası için? Bunu uzun bir süre düzenli olarak yapacağım pes etmeden. Ne gibi yemekler tüketmeliyim? Bekliyorum, teşekkürler yazanlara.

Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer yağ oranınız yüksekse ilk önce yağ oranınızı düşürmeniz lazım.Fazla yağınız yoksa vücut ağırlığıyla elbet ki belli bir yere kadar gelişebilirsiniz.Sonrası için ağırlıklı yapmanızı tavsiye ederim

Hayır karın kası herkeste belli olacak şekilde vardır önemli olan yağ oranı %15'e kadar belli olmaz %15 düzeyleride hafiften belirginleşir ne kadar az yağ oranı o kadar çok belli eder yani yağ oranınız yüksekse günde 100000 tanede mekik çekseniz hiçbir şey olmaz.

Hayır karın kası herkeste belli olacak şekilde vardır önemli olan yağ oranı %15'e kadar belli olmaz %15 düzeyleride hafiften belirginleşir ne kadar az yağ oranı o kadar çok belli eder yani yağ oranınız yüksekse günde 100000 tanede mekik çekseniz hiçbir şey olmaz.
Çalışmak kesinlikle lazım bu arada daha rahat belli olması için. Mesela bicepsdr yağ oranı azalt belli olur demiyosan karında da aynı şeyi demek lazım.

Çalışmak kesinlikle lazım bu arada daha rahat belli olması için. Mesela bicepsdr yağ oranı azalt belli olur demiyosan karında da aynı şeyi demek lazım.
Tam olarak öyle değil kol az yağlanır vücudun en çok yağlanan yeri karındır bizim salonda birsürü adam vardı yağlı her gün 500 tane mekik çekiyorlardı 5 dakika plank yapıyorlardı hiçbirşey değişmiyordu ama bicepsleri gayet iyiydi

Mekik işe karın kası yapılır mı bilmem ama güzel bir sırt sakatlığı çıkarılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı