Melih Kalkan iyi oyuncu mu?

11 yaşında olmasının önemi daha bu yaştan iyi oynuyor ve uzun süreler yüksek seviyede oynayabilir. Normalde insanlar lise çağından başlar yani 15-16 yaşlarında 20 yaşlarında E-Sporcu olur ama 25-30 yaşlarına geldiklerinde refleksleri yavaştan körermeye başladığı için oyunu bırakırlar.

11 yaşında olmasının önemi daha bu yaştan iyi oynuyor ve uzun süreler yüksek seviyede oynayabilir. Normalde insanlar lise çağından başlar yani 15-16 yaşlarında 20 yaşlarında e-sporcu olur ama 25-30 yaşlarına geldiklerinde refleksleri yavaştan körermeye başladığı için oyunu bırakırlar.

Dediğine katılmıyorum açıklar mısın 11 yaşında olunca neden bu yaştan iyi oynuyor muhabbeti dönüyor 11 yaşında olunca bir şey olmuyor ki crossu adamın kafasında tutup mouse a right Click basıcaksın adam ölücek yani bende bunu anlamıyorum bende 11 yaşında başlamıştım.

Sağ değil sol tıklama :) Bir de bu kadar kasma dostum boşver. Dediğin kişiyi tanımıyorum videolarını da izlemedim ama olayı biliyorum. Bence burada ki asıl olayı kaçırıyorsunuz. Olay genç yaşta bu işe gönül vermiş bir kardeşimiz hakkını da vererek oynuyor. Bunu bir iş gibi görüp ciddiye alıyor ve emek veriyor. Milletin dediği gibi "yea bende o kadar oynasam ben daha iyi olurum." ol o zaman kardeşim tutan mı var? Çocuğun kendisi inanmış e bunca zaman ayırdığına göre ailesini de inandırmış yeteneğine biri de elinden tutmuş destek olmuş. Gayet güzel şeyler bunlar bence karalamaktansa tebrik etmek lazım. 11 yaş bu tip zeka ve konsantrasyon gerektiren bir oyun için çok küçük.

Ya kankam doğrusun bu arada çok abartılıyor fakat yetenek var. Yetenek: Doğuştan gelen bir şey. O yüzden daha çok oynadığı yer daha çok rekabetçi oynadıysa aim gelişir kanka.

Bence o çocuk yaşına göre gayet iyi bir oyuncu ben o yaştayken GTA Türk'ü Türkiye'de geçiyor sanıyordum.
Hocam her o yaştaki çocuk sizin gibi değil.
Ben 11 yaşında annemin yanında kim 500 milyar ister izliyordum. Ama okula gitmemiş ve yaklaşık 7 yaşından beri oynuyor.
Ben 11 yaşında GTA San Andreas ve CS:GO oynuyordum. Şuan 12 yaşındayım.
Hem bu çocuğun babasından da kaynaklı bir şey. Babası çocuğu oyun oynayınca seviniyor. Benim babam oyun oynayınca bana sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi bakıyor. Hem Melih Minecraft oynuyormuş babası CS:GO'ya başlatmış. Ah ah keşke benimde öyle bir babam olsa.

"VS gel" diyen herkesten daha iyi oynadığı kesin.
Hocam her o yaştaki çocuk sizin gibi değil.

Ben 11 yaşında GTA San Andreas ve CS:GO oynuyordum. Şuan 12 yaşındayım.
Hem bu çocuğun babasından da kaynaklı bir şey. Babası çocuğu oyun oynayınca seviniyor. Benim babam oyun oynayınca bana sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi bakıyor. Hem Melih Minecraft oynuyormuş babası CS:GO'ya başlatmış. Ah ah keşke benimde öyle bir babam olsa.
Aynı yaştayız,aynı durumdayız :D

Küçük yaşın mental avantajı çok fazla birde koca adam olunca istesenizde kendinizi oyuna tam anlamıyla verememe durumu var. 20'li yaşlarda başlayan vücut ağrılarını da unutmamak lazım. 10'lu yaşlarda bir çocuk 20 saat oyun oynasa hiçbir şey olmamış gibi kalkar yatağa yatıp uyur. 20 yaş üstü biri ise kamyon çarpmış gibi kalkar ve muhtemelen ağrıdan uyuyamaz.
Erken yaşta profesyonel olan kişilerin esporda önü çok açık.

Konuya gelirsek mucize çocuk gibi bir durum yok tabii ki de.
Onun yaşında birçok çocuk var benzer şeyleri başarmış. Ama burada zeka çok önemli.
O yaşlarda bir çocuk binlerce saat CS oynayıp hala en ufak bir gelişim gösteremeyebilir.

Sen sadece mesela melihe takıl ben şuna takılam buna takılam.Herkesin herkesten üstün yanları avantajlı yanları olacak melihe değilde başkasına olsa yine karalancak bırak o onun hayatı onun şansı.Sen başkakalarıyla kıyaslama o yaştayken ben şunu yapardım vs.Sen şuanda gelecek için kendini geliştir yeter başkaları seni ilgilendirmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı