Arkadaşlar uzun süredir mavi ekran hatası alıyorum. Bilgisayarımı kendim topladım. GTA 5 açıyor ki darboğaz da yok, biraz oynadım mı MEMORY MANAGEMENT diye mavi ekran hatası verip kapanıyor. Yeniden açınca birkaç saat oynuyorum GTA 5 bana mısın demiyor. Bir türlü çözemedim neden oluyor bu. Hadi oyundan desem hatayı alıp restart atınca o zaman oyun hata vermeden nasıl oynatıyor. Geçen PC kullanırken de oldu. Bilgisayardan anlayan biriyim format, memtest, Windows bellek tanılama her şeyi yaptım olmuyor. Minidump dosyasını paylaşayım bi bakın. Minidump'da ntoskrnl.exe hatasından kaynaklı olduğunu gördüm, hadi bi el atalım şu işe.
Windows 7'ye dön diyen olmadı. Dediğim sürüme hala geçmediyseniz konuyu takibi bırakıyorum. Kurduysanız imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın. Mavi ekranlarda da resim değil dump dosyalarını paylaşmanız lazım. Minidump Dosyalarını Upload Etme
Paylaştım ya dump dosyasını ilk gönderide. Dediğiniz sürüme geçiş yapmadım. Çünkü yazılımla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Takip bırakmak isterseniz buyrun.