MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası

knovze

Decapat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengaence LPX Kit 3000 MHz Cl16
SSD veya HDD modeli
Sandisk SSD Plus 240 GB / USB HDD 1 TB
Ekran kartı
Radeon RX 570 SERIES
Anakart
Gigabyte GA-A320m-s2h
İşlemci
Ryzen 5 5600
Öncelikle merhaba, yaklaşık 1 yıl önce işlemcimi değiştirdim. 2 3 ay sonrasında bir format işlemi uyguladım Windows'un kendisinden. Ardından MEMORY_MANAGEMENT isimli mavi ekranı almaya başladım ve uzun zamanlardır sayısız format atsamda yine de düzelmedi. En son formatımdan sonra her şey 1 hafta öncesine kadar güzel gidiyorken mavi ekran hatasını tekrardan aldım. Ekte şu ana kadar yediğim mavi ekranlar bulunuyor.
minidump.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal belleği C diskine atadıysan bir süre sistemi mavi ekran konusunda kontrol etmen kaldı geriye sadece. Bir süre kontrol edip mavi ekran verip vermediğini test et.

Genelde FiveM oynarken ve Assetto Corsa (modlu) oynarken aldığım bir hata çok nadiren Valorant ve CS de aldığım olmuştu. Sanırım o oyunları oynamam gerekiyor. Konu açık kalsın bu akşam deneyeceğim.

Tekrardan ilgilenen herkese çok kez teşekkürler iyi akşamlar. İyi forumlar arkadaşlar.

Genelde FiveM oynarken ve Assetto Corsa (modlu) oynarken aldığım bir hata çok nadiren Valorant ve CS de aldığım olmuştu. Sanırım o oyunları oynamam gerekiyor. Konu açık kalsın bu akşam deneyeceğim.

Tekrardan ilgilenen herkese çok kez teşekkürler iyi akşamlar. İyi Sosyaller arkadaşlar.

Bilgilendirirsiniz sonradan. İyi günler.

Ha bir de hocam bir şey eklemem gerekiyor bu mavi ekran yemeden önce kasa içerisinden tısss tısss ses geliyor yılan tıslaması tarzından akabinde mavi ekran alıyorum. Onu da belirteyim eğer bir bilginiz varsa diye o konuda.

Disklerin sesi olabilir, böyle kesin bir şey söylemem doğru olmaz tabii.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-10 220831.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-10 220831.png
    19,8 KB · Görüntüleme: 24
Bu şekil.

Mavi ekran yedikten sonra ayarları bir daha tekrarladım bu arada.

Burada sıkıntı oyun esnasında olmaması. Sistem gereksiz RAM kullanıyor sanal belleğe başvuruyorsa eğer. Arka planda çalışıp çok RAM tüketen bir uygulama var mı? Ya da daha önce RAM'lerin için bir hız aşırtma yaptın mı?

Burada sıkıntı oyun esnasında olmaması. Sistem gereksiz RAM kullanıyor sanal belleğe başvuruyorsa eğer. Arka planda çalışıp çok RAM tüketen bir uygulama var mı? Ya da daha önce RAM'lerin için bir hız aşırtma yaptın mı?
Sadece oyun spotify steam discord açık arka planda. RAM'lerim için xmp kullandım sadece.

burası oyun ve tarayıcı harici uygulamalar

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-10 221651.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-10 221651.png
    36,6 KB · Görüntüleme: 20

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı