Memur olmak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan sofcik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 365
Maalesef okuduğum bölümün açık öğretimi bulunmuyor eğer memur olursam açık öğretimden bir bölüm okumak istiyorum kolay bir bölüm

Genelde atamasını ve asaletini aldıktan sonra insanlar orta öğretimden atandılarsa iki yıllık bitirmek için Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümü okurlar. Benim gibi ön lisans KPSS'den atandılarsa da Kamu Yönetimi okurlar. Mesela ben okuyorum açıktan. Açıktan okumanın bir zararı yok. Yani evet tabii ki yapabilirsin.

Eğer memur olursam e-ticaret ile uğraşmak istiyorum ilgimi çeken bir bölüm bunun için işletme de okuyabilirim

Yapan birkaç meslektaş arkadaşım var ama gelirlerini gizlemeye çalışıyorlar. Sıkıntı çıkabilirmiş ben çok anlamam da.

Ünvana göre ve çalıştıgın kuruma göre değişiyor. KİT kurumlarında sözleşmeli olarak çalısırsan 60-70 arası alırdın su an. Düz memur olarak girersen KİT seçmemelisin yoksa yorarlari her işi yaparsın.

Maalesef okuduğum bölümün açık öğretimi bulunmuyor eğer memur olursam açık öğretimden bir bölüm okumak istiyorum kolay bir bölüm.

Memur olursan üniversiteyi bırakabilirsin zaten. Ben şu an KPSS'ye çalışırken üniversiteden kaydını alma diye demiştim. KPSS'ye hazırlan baktın kazanamadın devam edersin bu bölümden diye söylemiştim. Şimdiki hislerinle bırakıp, ileride KPSS'den de atanamaz isen keşke bölümü bari bırakmasaydım diyebilirsin diye uyarmıştım. Sonuçta tercih sizin.

Ünvana göre ve çalıştıgın kuruma göre değişiyor. KİT kurumlarında sözleşmeli olarak çalısırsan 60-70 arası alırdın su an. Düz memur olarak girersen KİT seçmemelisin ama yorarlar.

Zaten KPSS sınavına girmeden önce 18 yaşıma gireceğim bu da avantajlı bir durum yaşayacak çok şeyim olacak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı