Mentalim çöktü toparlanamıyorum

• Konuyu başlatan Saox
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 326

Saox

Decapat
Daha fazla  
Bundan 2 yıl öncesine kadar ortaokuldayken ufak tefek sorunlarım oluyordu ama kafaya takılacak düzeyde değildi. Ama şu an geldiğim durumun ciddi olduğunu yavaştan hissediyorum 9. sınıftan beri güneşten dolayı kararan ensem yüzüm hakkında mizahlar yapıldı. İçime kapandım ardından eskisi gibi aktivite yapmamaya başladım zil çalınca direkt okuldan çıkardım tam bir cehennem gibi geliyor zaten sınıf ortamı katlanmaya çalışıyorum. Öz güvensiz halimle tek erkek olarak servisime biniyorum ardından eve gidince sad futbol Reels veya behzat C kesitleri izleyip sabahlıyorum günlerim berbat geçiyor kısacası. Ortaokulda sevdiğim kız yazmıştı onu da kendi hatalarımdan dolayı kaybettim bir yandan onun üzüntüsü bir yandan zorbalanmam öz güven sorunlarımla da birleşince ekmek almaya çıkamaz oldum. Ailem zaten bir kez olsun neyin var demedi ne yapmalıyım dostlar tecrübeli birisi var mı?

Bundan 2 yıl öncesine kadar ortaokuldayken ufak tefek sorunlarım oluyordu ama kafaya takılacak düzeyde değildi. Ama şu an geldiğim durumun ciddi olduğunu yavaştan hissediyorum 9. sınıftan beri güneşten dolayı kararan ensem yüzüm hakkında mizahlar yapıldı. İçime kapandım ardından eskisi gibi aktivite yapmamaya başladım zil çalınca direkt okuldan çıkardım tam bir cehennem gibi geliyor zaten sınıf ortamı katlanmaya çalışıyorum. Öz güvensiz halimle tek erkek olarak servisime biniyorum ardından eve gidince sad futbol Reels veya behzat C kesitleri izleyip sabahlıyorum günlerim berbat geçiyor kısacası. Ortaokulda sevdiğim kız yazmıştı onu da kendi hatalarımdan dolayı kaybettim bir yandan onun üzüntüsü bir yandan zorbalanmam öz güven sorunlarımla da birleşince ekmek almaya çıkamaz oldum. Ailem zaten bir kez olsun neyin var demedi ne yapmalıyım dostlar tecrübeli birisi var mı?
benim durumum ortaokulda böyleydi emin ol geçecektir her gecenin bir sabahı her kışın bir baharı var derler video oyunları oyna diziler izle ve emin ol sorun sende değil sınıfında veya çevrende keniden zaman tanı ve kendi iç sesini dinle otur uzun uzun düşün bi duşa gir ardından sıcacık yatağına yatıp telefona bak ödevlerinle uğraş canın ne istiyorsa onu yap kendinle barış birazcık gerisi gelir öğle yemeğinde git en sevdiğin cipsi al mesela otur tek başına kendi kendine vakit geçir ruhun ferahlasın sorun çözülmüyorsa yok et yani belki yardımcı olur... :)

Benim durumum ortaokulda böyleydi emin ol geçecektir her gecenin bir sabahı her kışın bir baharı var derler video oyunları oyna diziler izle ve emin ol sorun sende değil sınıfında veya çevrende keniden zaman tanı ve kendi iç sesini dinle otur uzun uzun düşün bir duşa gir ardından sıcacık yatağına yatıp telefona bak ödevlerinle uğraş canın ne istiyorsa onu yap kendinle barış birazcık gerisi gelir öğle yemeğinde git en sevdiğin cipsi al mesela otur tek başına kendi kendine vakit geçir ruhun ferahlasın sorun çözülmüyorsa yok et yani belki yardımcı olur... :)

Hocam içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor dizi açıyorum aklıma olumsuz bir durum kesin geliyor mesela film karakteri yakışıklı oluyor ben neden böyleyim diye dalıp gidiyorum PC başında.

Her şey sizde bitecek, kafanızı toparlayın. Yeni arkadaşlar edinin. Geçmişi unutmaya çalışın.

Kafamı nasıl toparlayacağımı bilebilsem keşke.

Hocam içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor dizi açıyorum aklıma olumsuz bir durum kesin geliyor mesela film karakteri yakışıklı oluyor ben neden böyleyim diye dalıp gidiyorum PC başında.

Kafamı nasıl toparlayacağımı bilebilsem keşke.

Kendinizi başka kişilerle kıyaslamayın. Kendinizi sevin sayın. Ferahlatıcı müzikler, meditasyon yapın. Sadece bu hayatta kendinizi düşünün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı