Merdivenlerden düştüm

XEfe.Bey

Kilopat
Makaleler
2
Selamünaleyküm hocalarım. Bugün okuldan erkek saldılar, öğretmenimizin toplantısı varmış. Çıkışta anlamadığım bir şekilde okulun merdivenleri buz tutmuş gibi kaygandı. Birden dengemi kaybettim merdivenlerden düştüm, düştüğüm yer tam saatimin üzerine geliyordu kırılmasın diye elimi ters çevirdim. Bacağımda 4 yerde hafif kanama olmuş elimin içinde ise 3 yerde var, acillik bir durum olmadığı için eve kadar birkaç arkadaşımın yardımı ile gittik. Şu anda bacağımın yarası inanılmaz sancıyor. Umarım hastanelik durum olmadan geçer😣

Son düzenleyen: Moderatör:
falling-old.gif

Geçmiş olsun, hastane olmasa bile en azından sağlık ocağına gitmeniz gerekir.

Hastaneye gitmek yerine buraya post atmak yapacağın en saçma şey olurdu ki olmuş emin ol geçmişler olsun.

Şimdi daha iyiyim, yürüyebiliyorum krem sürdüm eğer bir sorun çıkarsa gideceğim.

"Birden dengemi kaybettim merdivenlerden düştüm, düştüğüm yer tam saatimin üzerine geliyordu kırılmasın diye elimi ters çevirdim."
Tamam da neden böyle bir şey yaptınız?
Daha kötü sonuçlanabilirdi.

Saat kırılmasın diye şey ettim hocam.
Geçmiş olsun, inşallah ciddi bir şey yoktur. Bir de canınız bir saatten değerli değil, bir daha öyle şeyler yapmayın.

İnşallah yoktur, çok teşekkür ederim güzel mesajınız için. İşte saate geldi diye bende elimi ters çevirdim, Allah'tan düşme anında arkadaşım vardı.
Geçmiş olsun Efe kardeşim, ağrın geçmezse mutlaka doktora görün.

Sağ ol abi. Bekliyorum şimdi biraz daha iyi hissediyorum ailemde ısrar etti götürelim doktora diye ama hiç gidecek halim yok, eğer kötüleşirsem akşam gideceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı