Kasım_0
Centipat
@Kasım_0 daha önce de söyledim tekrar söyleyeyim, Papara tek alternatifiniz değildi hiçbir zaman. Başka alternatifler de var.
Ben kimseyi Papara kullandı diye suçlamadım, risk alan sizsiniz dedim sadece. İlk olaylar çıktığından ve şirkete kayyum atandığından beri çok kişi söyledi artık kullanmayın içeride para tutmayın diye. Bizler boşuna mı kapattık hesaplarımızı? Böyle olacağı belliydi, felaket resmen bağıra çağıra geliyorum dedi kapınızı çaldı uzaktan mesaj attı ama siz dinlemeden devam ettiniz para tutmaya. Benim dediğim bu, suçlama yapmıyorum ama oturup düşünün biraz.
Elbette TCMB garantisi altında iş yapan bir şirket olduğu için paranızın size iade edilmesi gerekiyor, ben bu konuda devlet suçsuz paranıza çöksünler oh oh demedim, hakkınızı elbette arayacaksınız. Dediğimi iyi anlayın.
İşte sorun zaten burada ortada risk falan olmaması lazım bu dümdüz bir uygulama ben işin kullanıcı tarafını konuşmuyorum zaten. Ben işin devlet-şirket tarafındayım.
Ben sadece o kısmı sorguluyorum kullanıcıların bir şey yapması gerekmez bu durumda.
Böyle saçmalık hiç olur mu Allah aşkına devlet şu bankaya şunu yaptı o bankaya bunu yaptı diye sürekli paramızı oradan oraya mı çevireceğiz.
Bu konuda bizim hakkımızda konuşmamız bile saçma bizi bağlayan hiçbir durum yok sorun devlet-şirket arasında.
Ortada tehlike yok bir şey yok gece aniden kapanacağını nereden bilebiliriz.