Mert hoca 70 gün mü 49 gün Rehber matematik mi?

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Merhabalar, TYT-AYT için çok sıkı bir tempoda bitirebilecegim bir kitap arıyordum bu iki kitabı düşünüyorum. Mert hocanın TYT ve AYT 70 ve 90 gün var. Bu ikisini günde ayrı ayrı çözerim o şekilde ilerledim diye düşünüyorum.

Ya da rehber matematiğin 49 günde matematiği bitirme var. Aslında bu 49 gün daha cazip geliyor ama diğerinde hem TYT hem de AYT var. Ne yapmalıyım sizce?
Screenshot_2022-03-25-02-27-33-359_trendyol.com.jpg
Screenshot_2022-03-25-02-27-28-819_trendyol.com.jpg
Screenshot_2022-03-25-02-27-16-310_trendyol.com.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Mert Hoca iyidir ama eğer temelin yoksa 90 gün içerisinde pek gelişme kat edemezsin. TYT'yi yapsan bile AYT zor.

Mert Hoca iyidir ama eğer temelin yoksa 90 gün içerisinde pek gelişme kat edemezsin. TYT'yi yapsan bile AYT zor.
İlk önce TYT bitirip ondan sonra AYT geçmeyi düşünüyorum. Hızlıca TYT konuları bitirip günde 2-3 video civarında bitirmeye çalışacağım. Sonra da ise 90 günlük matematiğe başlarım. Zaten amacım 30 net 40 net değil, 15-20 olsa yeterli.
Bu yıl mı gireceksin sınava?
Bu yıl.
Yalan olmasın denizci diye hatırlıyorum.
Yani kendi girecekse bu senedir?
Kara.
Sıfırdan başlamıyorsundur umarım bu kitaplar daha çok tekrar amaçlı, yoksa başın dertte.
Tam sıfırım denilmez ama bir yerden başlamam lazım.

@Furkan_D inşallah istediğiniz gibi olur demek düşer bize de. TYT'den yapabilseniz bile AYT'den pek başarılı olacağınızı düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı