Merve Taşkın hakkında neler düşünüyorsunuz?

Sibel Kekilli'ye edilmedik hakaret kalmayan bu ülkede Merve Taşkın gibilerin bu şekilde para kazanıp kızlar içinde adeta kanaat önderi olmasını aklım almıyor. Birçok hayat kadını bile kişilik olarak onun çok daha üstündedir. İstediğini yapabilir bu konuda sorun yok ancak bu para kazanma yöntemini sanki en doğru yöntemmiş gibi aktarıyor olması ilginç.

Vücudunu internette görsel olarak satan birisi, hatta sanal hayat kadınlığı yaparak geçimini sağlayan biri bile denebilir, sonuçta içerikleri komple erkekleri cinsel açıdan tatmin etmek üzerine. Ne yaptığı bence kimseyi ilgilendirmiyor. İlgilendirmemeli de.

OnlyFans ahlaki açıdan (dinsel bir ahlaktan bahsetmiyorum.) gerçekten kötü bir platform, açık konuşayım onlarca başarımın, emeklerimin karşılığını bir ayda sırf aşağılık yaşam formlarının iki vücut görmek için verdiği paralar sayesinde alaşağı edilmesi zoruma gidiyor, ama ne yapalım bu da bizim seçtiğimiz hayat yolu.

Türkiye'de azımsanmayacak kadar artan internetten para kazanma yolu, yersen.

Bu forumda da bunu masumlaştıran kişiler var sanırım, umarım bir gün ileride kızınız ve oğlunuz da bu platform üzerinden para kazanır, gurur duyarsınız.

Ne yaptığı bence kimseyi ilgilendirmiyor. İlgilendirmemeli de.

Kimseyi ilgilendirmiyor tabii ki, ancak hiçbir şey bu kadının acınası birisi olduğunu değiştirmiyor.

"Para için vücudu satmak" kullanacağım bir cümle olmasa da saygı duyabileceğim ciddi bir mesele. Parasını meşru olarak kazandığı sürece hiçbir sıkıntı ya da acziyet hali göremedim. Erkolar sinirlenmiş sanırım biraz.

Bu kadının hayat amacı cinsel organın kullanarak küçümsediğin erkekleri tatmin etmek. Bu, acizliğin en kralıdır.

Kimseyi ilgilendirmiyor tabi ki, ancak hiçbir şey bu kadının acınası birisi olduğunu değiştirmiyor.

Bu kadının hayat amacı cinsel organın kullanarak küçümsediğin erkekleri tatmin etmek. Bu, acizliğin en kralıdır.
Ben açıklamalarımla acizlikten daha ağır şeyler söylediğime eminim.

Bu şahısta herhangi bir kabahat ya da yanlış görmüyorum. Asıl sıkıntı bu ve bunun gibileri izleyip para kazandıran, meşhur edenler. Kızacaksanız onlara kızın. Kendisi yaptıklarından rahatsızlık duymuyorsa yaptığı işi gayet de yapabilir ki yapıyor. Para kazanmanın yolunu bulmuş işte, neden bıraksın?

Bu şahısta herhangi bir kabahat ya da yanlış görmüyorum. Asıl sıkıntı bu ve bunun gibileri izleyip para kazandıran, meşhur edenler. Kızacaksanız onlara kızın. Kendisi yaptıklarından rahatsızlık duymuyorsa yaptığı işi gayet de yapabilir ki yapıyor. Para kazanmanın yolunu bulmuş işte, neden bıraksın?
Kimse bıraksın demiyor. İstediği yoldan para kazanabilir, beni ilgilendirmez. Az önce de dediğim gibi, erkekleri tatmin ederek hayatını kazanan bir insan benim gözümde acizdir, acınası durumdadır.

Kimse bıraksın demiyor. İstediği yoldan para kazanabilir, beni ilgilendirmez. Az önce de dediğim gibi, erkekleri tatmin ederek hayatını kazanan bir insan benim gözümde acizdir, acınası durumdadır.

Ben de sizin dediğinizin üzerine diyorum ki, bunları izleyip tatmin olan ve üzerine para veren erkekler daha acizdir. Kadın parasını öyle ya da böyle kazanıp yolunu buluyor. Ya erkekler?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı