Mesh yapılı kasa ve 650 veya 750W 80+ güç kaynağı önerisi

Thermaltake PSU üretmiyor ki. CWT,FSP VE HEC gibi üreticilere ürettirip üstüne marka basıyor. High Power'i gamepower ile karşılaştırmanız çok komik olmuş. High Power Sirtec firmasının kendi orjinal markasıdır. Sirtec piyasada gördüğünüz çoğu ünlü markaya fason üretim yapar. CWT,FSP,HEC ve Seasonic gibi.

Thermaltake PSU üretmiyor ki. Cwt, FSP ve hec gibi üreticilere ürettirip üstüne marka basıyor. High Power'i Gamepower ile karşılaştırmanız çok komik olmuş. High Power sirtec firmasının kendi orijinal markasıdır. Sirtec piyasada gördüğünüz çoğu ünlü markaya fason üretim yapar. Cwt, FSP, hec ve Seasonic gibi.

Ama ben yine de highpowerı kasamda bulundurmak istemiyorum. İsmini daha bugün duyduğum bir şeyi niye alayım. Corsair ve Cooler Master gibi adam akıllı garanti sunan firmaların güç kaynağını almayı tercih ederim.

Thermaltake duyduğum marka çünkü.
Duyduğun markanın TR2, Toughpower DPS, Toughpower Grand, Toughpower Grand RGB Gold belki veritabanında dahi işlenmemiş başka modelleri vardır bu modelleri High Power (Sirtec) üretiyor Thermaltake'de alma o mantıkla.
İsmini daha bugün duyduğum bir şeyi niye alayım.
İsmini bugün niye duymuş olabilirsin söyliyim bu konulara çok göz gezdirmediğin, içli dışlı biri olmadığın için, göz gezdirsende eksik bilgiler edindiğinden yeni duyup ön yargıyla yaklaşmanı sağlıyor gerçek bu ama işin aslı öyle değil.

Duyduğun markanın TR2, Toughpower dps, Toughpower Grand, tough Power Grand RGB Gold belki veritabanında dahi işlenmemiş başka modelleri vardır bu modelleri High Power (sirtec) üretiyor Thermaltake'de alma o mantıkla.

İsmini bugün niye duymuş olabilirsin söyliyim bu konulara çok göz gezdirmediğin, içli dışlı biri olmadığın için, göz gezdirsende eksik bilgiler edindiğinden yeni duyup ön yargıyla yaklaşmanı sağlıyor gerçek bu ama işin aslı öyle değil.

O zaman düzgün bir markanın PSU'nu önerinin. Ben highpower kullanmak istemiyorum kısaca.

Corsair ve Cooler Master'da PSU üretmiyor. CWT,FSP,Sirtec ve Seasonic gibi üreticilere fason üretim yaptırıyorlar üstüne marka basıyorlar. Ne desek boş size, madem önerilerimizi önemsemiyorsunuz, ne diye bizden öneri istiyorsunuz?

Corsair ve Cooler Master'da PSU üretmiyor. Cwt, FSP, sirtec ve Seasonic gibi üreticilere fason üretim yaptırıyorlar üstüne marka basıyorlar. Ne desek boş size, madem önerilerimizi önemsemiyorsunuz, ne diye bizden öneri istiyorsunuz?

PSU alacak sen değilsin benim. Benim içiminde rahat etmesini istiyorum. Benim de içim ürperdi High Power'da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı