Mesleğiniz nedir/Edinmek istediğiniz meslek?

Kesinlikle eğitim konusunda size katılıyorum, yalnız bu çarpık eğitim düzeni herkes için geçerli yani herkese zor.:)
O kadar aptalca bir eğitim sistemiki devlet bizim okumamzı istemiyor resmen. Türk olmaktan nefret ediyorum Allah türkiyenin milli eğitim bakanın belasını versin.

Hayatımı söndürdüler şuan tek amacım şu liseyi bitirip almanya veya başka bir ülkede üniversite okuyup bidaha bu ülkeye geri dönmemek.

O kadar aptalca bir eğitim sistemiki devlet bizim okumamzı istemiyor resmen. Türk olmaktan nefret ediyorum Allah türkiyenin milli eğitim bakanın belasını versin.

Hayatımı söndürdüler şuan tek amacım şu liseyi bitirip almanya veya başka bir ülkede üniversite okuyup bidaha bu ülkeye geri dönmemek.
Amman gözünü seveyim politikayı ve sonrasındaki belayı bizden uzak tut. Ne olursa olsun okumaya devam.:)

Özür dilerim ama böyle kötü bir ülkede yaşamak beni çok etkiledi.
Kardeşim konu amacından sapıyor ama son olarak bunu da söyleyeyim, bizim ülkemizden çok daha beter ülkeler var o yüzden yinede şükür.
Tabi okul hayatında başarım sergileyerek yarınlarımızı daha güzel bir konuma getirmek siz gençlerin elinde.(y)

İnşallah girersin :) Ben de 4 sene sonra girmek istiyorum kara kuvvetlerine.
Kanka gördün mü çabayı ve kurulan hayali ? Sende oturduğun yerde bıçak silah konuları aç.:D @atacan.ykl kardeşimizi örnek almanı öneriyorum.:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı