Mesleğiniz nedir/Edinmek istediğiniz meslek?

Şu an lise 1 öğrencisiyim avukat olmak istiyorum bu yüzden puanım çoğu anadolu lisesine, arkadaşlarımın gitmek isteyipte gidemediği liselere yeterken sırf amacımdan hedefimden dolayı adalet bölümü olan meslek lisesini seçtim önümüzdeki sene veya bu yıl sonu bölüm seçeceğim bakalım inşallah adalet olur ve inşallah avukat olabilirim. Bunun yanı sıra tabiki de teknolojiye olan merakımı ilgimi de hiç bırakmayıp devam ettireceğim. :)

Kanka gördün mü çabayı ve kurulan hayali ? Sende oturduğun yerde bıçak silah konuları aç.:D @atacan.ykl kardeşimizi örnek almanı öneriyorum.:)
İyi gömdün he :) Şaka bir yana ben silah konusu açmadım bir kere o sadece merak ettiğim için açtım :) Bıçak konusuna gelirsek onu açtım tamam ama insanların hobileri vardır :) :) Tamam işte 3 sene sonra örnek alırım :)

Hayalim askeri pilot olmaktı fakat 4-5 sene önce bilinçsiz bilgisayar kullanımından dolayı gözlerimi bozdum . Yazın sabah 8:30 dan akşam 12:00 - 01:00 e kadar oynadığımı hatırlarım . Ailem keşke askeri disiplin uygulasaydı bana diye içimden geçiriyorum . Yine de 2. en çok istediğim yazılım mühendisliği hayaline koşarak yaklaşmaktayım . :) Bu da birşey .. Umarım gelecekteki planlarım ve varsayımlarım gerçekleşir ve çılgın projelerimi hayata geçirirm . :D

İyi gömdün he :) Şaka bir yana ben silah konusu açmadım bir kere o sadece merak ettiğim için açtım :) Bıçak konusuna gelirsek onu açtım tamam ama insanların hobileri vardır :) :) Tamam işte 3 sene sonra örnek alırım :)
Sen misin bıçak konusu açan işte biz adamı böyle kızdırırız.:D @xenia sakın ciddiye alma sana şaka yapıyorum, hem renklerle zevkler asla tartışılmaz. Ama arkadaşı örnek alma konusunda ciddiyim.

Sen misin bıçak konusu açan işte biz adamı böyle kızdırırız.:D @xenia sakın ciddiye alma sana şaka yapıyorum, hem renklerle zevkler asla tartışılmaz. Ama arkadaşı örnek alma konusunda ciddiyim.
Biliyorum ya sorun yok :) İşte bende diyorum lise 3'e geçince örnek alırım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı