Meslek lisesinden üniversite kazanmak mümkün mü?

Ben 11'im seneye girecegim TYT matematik netlerini nasıl attirdiniz acaba ben 0 10 net arasindayim da artmayacagini dusunuyorum umitsizlige kapildim.

Konularım halihazırda bitmişti matematik kısmında ama çok yeni bitmişti ve çok soru eksiğim ve süre sıkıntım vardı. Bende 6 7 ay içinde 2 tane soru bankası bitirmeyi hedefledim, sonra denemelerle falan süreyi kontrol etmeyi öğrendim. 3 4 ay içinde 25 26 net civarına çıktım sırasıyla 345 mat deneme, bilgi sarmal, orijinal, 3D, barış çelenk, 2020 21 22 23 çıkmış soruları çözdüm matematikten sonra 32 33 net civarına çıktım. Eğer 0 10 net arasındaysanız önerim bir kere süresiz çözün, eğer süre olmadan daha fazla net yapıyorsanız (en az 5 10 net fazla) süreyi kontrol etmeyi öğrenin pratik yapın. Eğer yine aynı net ise sağlam bir oynatma listesi ile tyt mat kitabı alın ve düzgün bir şekilde bitirin 2 3 ay içerisinde 25 civarı olucaktır. Ama en önemlisi bol bol problem çözün. Problem her şey . Ben 3 tane problem kitabı bitirdim. Her gün çalışmana 30-40 tane problem ekle eyüb problemler oynatma listesi ile devam ettir. Ayrıca motivasyon çok önemli isteyerek ve disiplinli çalışırsan yaparsın.

Ben 11'im seneye girecegim TYT matematik netlerini nasıl attirdiniz acaba ben 0 10 net arasindayim da artmayacagini dusunuyorum umitsizlige kapildim.

Konularım halihazırda bitmişti matematik kısmında ama çok yeni bitmişti ve çok soru eksiğim ve süre sıkıntım vardı. Bende 6 7 ay içinde 2 tane soru bankası bitirmeyi hedefledim, sonra denemelerle falan süreyi kontrol etmeyi öğrendim. 3 4 ay içinde 25 26 net civarına çıktım sırasıyla 345 mat deneme, Bilgi Sarmal, orijinal, 3D, barış çelenk, 2020 21 22 23 çıkmış soruları çözdüm matematikten sonra 32 33 net civarına çıktım. Eğer 0 10 net arasındaysanız önerim bir kere süresiz çözün, eğer süre olmadan daha fazla net yapıyorsanız (en az 5 10 net fazla) süreyi kontrol etmeyi öğrenin pratik yapın. Eğer yine aynı net ise sağlam bir oynatma listesi ile TYT mat kitabı alın ve düzgün bir şekilde bitirin 2 3 ay içerisinde 25 civarı olacaktır. Ama en önemlisi bol bol problem çözün. Problem her şey. Ben 3 tane problem kitabı bitirdim. Her gün çalışmana 30-40 tane problem ekle eyüb problemler oynatma listesi ile devam ettir. Ayrıca motivasyon çok önemli isteyerek ve disiplinli çalışırsan yaparsın.

Ben daha baslamadim calismaya tatildeydim dondum de TYT denemelerinde 50 civari geliyor sadece 1 kere kasım'da 65.50 yapmistim en yuksek netim o matematik disi cok sıkıntım yok biraz da korku sardi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı