Merhaba arkadaşlar meslek lisesine geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Meslek liselerinde sistem nasıl?
Sizce meslek lisesine geçen biri bir yandan YKS'ye çalışabilir mi?
Merhaba arkadaşlar meslek lisesine geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Meslek liselerinde sistem nasıl?
Eğer okumak istediğiniz üniversite bölümünün meslek lisesine giderseniz ekstra puan avantajınız var diye biliyorum. Hem mesleğe gidip hem de iyi üniversite kazanan bir sürü öğrenci var fakat meslek liselerinde okul ile dersi beraber yürütmek zor diye biliyorum.Merhaba arkadaşlar meslek lisesine geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Meslek liselerinde sistem nasıl?
Eğer okumak istediğiniz üniversite bölümünün meslek lisesine giderseniz ekstra puan avantajınız var diye biliyorum. Hem mesleğe gidip hem de iyi üniversite kazanan bir sürü öğrenci var fakat meslek liselerinde okul ile dersi beraber yürütmek zor diye biliyorum.
Hocam durumunuzu biraz daha açıklarsanız yardımcı olabilirim.
11. sınıf öğrencisiyim üniversiteye gitmek istiyorum Anadolu lisesinde eğitim görüyorum ancak iyi bir lise değil ve bana pek bir katkısı olmadığını düşündüğüm için ve meslek lisesinde kendimi geliştirebileceğimi düşündüğüm için geçmek istiyorum ancak bazı çekingelerim var çok yoğun oluyor mu aynı zamanda YKS'ye de çalışabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.