Meslek önerisi

ErhanYıldız

Centipat
Daha fazla  
Merhaba millet, bu mezun senemde kafamdan çıkmayan mesleğim ne olacak sorusunu sizlere danışmak istiyorum...

Öncelikle bu sene EA sıralamamın tahminimce 200-500k arası olacağını tahmin ediyorum, derslerle pek aram yoktur.

-Sesim çok iyi, bana birçok kişi ses dublörü müsün diye sorar.
-Feci şekilde akıcı ve şovmen gibi konuşabiliyorum yanı sıra İngilizceye de hakimim.
-Çevremdeki insanlar sorunları olduğunda hemen beni bulur çünkü iyi bir dinleyici ve iyi bir konuşmacıyım, iyi empati kurarım.
-Ticareti severim ve 17 yaşıma göre geçmişim ticaretle dolu.
-Bilgisayar ve elektronikle aram iyidir.
-Esnaf matematiği hariç matematiğim berbattır...

Aklımda olan meslekler bu dayanaklara göre var zaten lakin TR de iş imkanlarının strese sokmadan edemeyeceğini düşünüyorum...
-Psikoloji Danışmanı PDR.
-İşletme
-Psikoloji
-Siyaset Ve Kamu Bilimi.

Tek isteğim işsiz kalmamak...

Değerli tecrübelerinizi ve yorumlarınızı esirgemeyin, düşünceleriniz benim için önemli, teşekkürler.

Kardeşim puanlardan anlamam yaşım büyük. Tek bildiğim hemşirelik oku işin hazır olur haydi eyvallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin yapacağın iş; Portekizce, İspanyolca vb. gibi nadir ve rağbet gören bir dil öğrenip İngilizceyle de harmanlayarak turist rehberi olmak.

Etkileyici duruyor bunu da listeme ekleyecem ve iyice araştıracağım çok teşekkür ederim.

Kardeşim puanlardan anlamam yaşım büyük. Tek bildiğim hemşirelik oku işin hazır olur haydi eyvallah.

Maalesef hastaneye alerjim tutuyor, bayılıyorum :D

Etkileyici duruyor bunu da listeme ekleyecem ve iyice araştıracağım çok teşekkür ederim.

Maalesef hastaneye alerjim tutuyor, bayılıyorum :D
Valla dostum senin yaşında hepimiz her şeyi yaparız gibi geliyor sonra istediğini yaparken ülkenin durumu başka bir şeye yöneliyor. Sağlık hiç bitmez ve sürekli gelişen bir dünya alımları çok diye söyledim alerjin zamanla azalır annem hemşire kan tutuyormuş lisede ben işsiz kalma diye dedim. Üstteki yorumun fikri güzel gözükse de bir cihaz bir ürün bir yenilik ile bitebilecek meslekler o yüzden plan yaparken senden büyüklerden tavsiye al ve en önemlisi güncele bakma o yanıltır insanı

Vallahi dostum senin yaşında hepimiz her şeyi yaparız gibi geliyor sonra istediğini yaparken ülkenin durumu başka bir şeye yöneliyor. Sağlık hiç bitmez ve sürekli gelişen bir dünya alımları çok diye söyledim alerjin zamanla azalır annem hemşire kan tutuyormuş lisede ben işsiz kalma diye dedim. Üstteki yorumun fikri güzel gözükse de bir cihaz bir ürün bir yenilik ile bitebilecek meslekler o yüzden plan yaparken senden büyüklerden tavsiye al ve en önemlisi güncele bakma o yanıltır insanı

Çok teşekkür ederim, Tıbbı Laboratuvar ve Tıbbı Sekreterlik öneriyorlar bu konuda ama arkadaşımın ablası da 2 sene önce bu bölümden atandı ve artık bu sektörde de alım bitti dedi, elbette özelde her türlü yine iş bulunur lakin bilemiyorum, bunu da düşüneceğim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı