Meslek seçimi

Birazcık daha realist olmasını ve isteklerini tekrar gözden geçirmesini.
Hala vakti var ve istediği şeyler öyle çokta uçuk kaçık şeyler değil, sizin söylediklerinizi gören de zanneder Amerika'nın başına geçmek istiyor.

Tek bahanem bu işte, vaktimi eğlenmeye harcadım, derslerimi anlamadığım için çalışasım gelmedi.
Buraya yazıp da daha fazla zaman harcamanın bir anlamı yok, sana verdiğim öneriyi uygula ya da bahanelerle zamanını boşa harca.

Buraya yazıp da daha fazla zaman harcamanın bir anlamı yok, sana verdiğim öneriyi uygula ya da bahanelerle zamanını boşa harca.
Evet birazdan derslere başlayacağım.Alakasız olacak biraz saçma birşey soracağım ama merak ediyorum Final Space 3.sezon hakkında bir bilginiz var mı ne zaman çıkacak? :)

Evet birazdan derslere başlayacağım.Alakasız olacak biraz saçma birşey soracağım ama merak ediyorum Final Space 3.sezon hakkında bir bilginiz var mı ne zaman çıkacak? :)
LGS'min kötü geçeceğini biliyorum bari o kötü anlardan sonra güzel vakit geçireyim diye söyledim :)
Çarpma ve Bölme üzerine çalışmaya başladım.9 gün sonra görüşürüz konuda tekrardan :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı