Mesut özil hayırlı uğurlu olsun!

Az futbolla da ilgili olsanız çıkmama nedeninin formla ilgisinin de olmadığını bilirdiniz, komik.
Neden oynamıyormuş hocam? İnternette milyon tane haber var. Hangisine inanacağımı bilemedim.

Ayrıca, neden oynamadığı önemli değil. Bu adam 1 senedir maça çıkmamış. Eski formunda olması zor. Bence Pelkas daha iyi bir futbolcu. Atikliğiyle, gençliğiyle vesaire. Ha ama zeka olarak takıma zeka katar.

Adam dünyanın en iyi 10 numara pozisyonu oynayan oyuncusu.
?

Twitter Türkiye'den bir habersiniz galiba? 10 yıldır aktif yoğun futbol takip ediyorum, bu adamı nasıl gömüyorlar anlamıyorum. Real Madrid'de Ronaldo'yu ronaldo yapan isimdi. İngiltere'ye de rekor transfer gitti, Arsenal'i tek başına 4 basamak yukarı çekti, 2010 dünya kupasının yıldızı oldu kupayla ama sen git hala bir belhanda etme Türkiye'de :D.

Prime dönemine laf eden yok zaten kariyerli bir oyuncu. 1 senedir arsenalde rezervede top oynamadı doğru dürüst yaşı da fazla. Kalitesi var ama bu durumdaki bir futbolcunun form tutması zor.

İkinci falcao vakası olunca görürüm ben sizi. Falcao’yu Mesut’tan fazla övüyorlardı.
Sponsorlu transfer. Galatasaray yönetimi çok büyük akılsızlık yapmışlardı bunu onunla karşılaştırma. Sneijder ve Drogba'nın geldiği sezonda 400 bin forma satmışlar ama bir Falcao ile 1 milyon forma satacaklarını düşünüyorlar.

Komik.

Mesut Özil tabii ki iyi bir futbolcu ama neredeyse 1 senedir maça çıkmamış haliyle dünyanın en iyi 10 numarası olacağını düşünmüyorum.

Neden oynamıyormuş hocam? İnternette milyon tane haber var. Hangisine inanacağımı bilemedim.

Ayrıca, neden oynamadığı önemli değil. Bu adam 1 senedir maça çıkmamış. Eski formunda olması zor. Bence Pelkas daha iyi bir futbolcu. Atikliğiyle, gençliğiyle vesaire. Ha ama zeka olarak takıma zeka katar.

Neden kadro dışı kaldığı belli, yaptığı bazı sosyal medya paylaşımlarından dolayı. Kadro dışı olabilir fakat antrenman yaptı bu süre zarfında. Premier lig antrenmanları ağır olur.

Aynısını Falcao’ya demişlerdi. Sonra patladı.

Forvetler için durum farklı. Falcao zamanında çok iyi forvetti. Fakat Mesut'tan beklenen golleri değil, pasları, aklı. Türkiye'ye yaşlanınca gelir büyük oyuncular. Farkettiysen tutunanların hepsi aklıyla tutunmuş insanlar ve hala konuşuyoruz. Sergen, Hagi, Alex...

Uzun süredir futbol izlemiyorum, takip etmiyorum. Büyük bir futbolcu umarım iyi bir performans izleriz. Fenerbahçe'yi desteklemiyorum bu arada.

Kavga etmenin manası yok. Falcao'nun da gelmesini istemedim. Bu adamın da gelmesini istemedim. Sebebine gelirsek bu tarz yaşı geçmiş oyuncular çok fazla geldi Türkiye'ye ve hiçbiri iş yapmadı. Bunlar arasında iş yapan bir tek Drogba vardı sanırım. Bu adamlar Türkiye'ye yatış ve para kazanmaya geliyorlar.

İkinci falcao vakası olunca görürüm ben sizi. Falcao’yu Mesut’tan fazla övüyorlardı.
Çünkü Falcao'dan üst klasman bir oyuncu. Falcao'yu asla kötülemiyorum, Lig 1'e gidene kadar çok zevkliydi oynadığı futbol ama onun seviyesi örnek verilmesi gerekirse Kolarov, Brozovic, Sigdurson gibi isimler ama Mesut'un Benzema, Modric, İniesta; adamın bir üstü Ronaldo-Messi zaten. Yıllardır ikisini de zevkle izledim ama gerçekleri de konuşmak lazım. Falcao tek başına bir kupa getirmedi hiçbir zaman Mesut dünya kupası getirdi, onun klasmanı şöyle anlatılır. Ayrıca görüşünüzü ciddiye alıyorum ki saygı verip bu kadar yazıyorum, hemen kenara atmayın lütfen.
20210117_022014.jpg

Hocam Mesut Özil'in ölüsü bile bu ligin 5 katı. Fiziği de Pelkas'ı 5'e katlar, çok çevik. Bakma 11 oynamadığına, Uygur Türklerine yapılanlardan ötürü ve verdiği tepki yüzünden oynamıyorlar, Arsenal Storelar da bile onunla ilgili kişisel ürün satmıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı