Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürekli Metal dinleyen biriyim. Nedenini bilmiyorum. Kafam o tür seslere daha çok kulak vermek istiyor gibi. Biraz farklı şarkılar dinlemek istiyorum. Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?
Metal dinlemek istiyorsanız, metal dinleyin. Başka bir şey isterseniz de onu dinleyin. Tamamen kişisel ve o anki ruh haline göre bir durum.
Benim çok geniş bir müzik zevkim var mesela. Dönem dönem her telden dinlerim. Ama bazen bir hafta boyunca sadece 2-3 şarkıyı dinlediğim de olur.
Ama dinleyecek bir şey bulamayıp da dönüp dolaşıp yine metal dinlemek zorunda hissediyorsanız, müzik forumlarını falan ziyaret ederek şarkı tavsiyelerine göz atabilirsiniz.
Hafta sonu sabahın körü olmasına rağmen Kalmah - Evil Kin dinliyorum.
Çok iyi anlıyorum sizi aynı durum bende de var. Metalden başka bir şey dinleyemiyorum kolay kolay. Kendinizi illa başka müzik dinlemek için şartlandırmayın. Neyi seviyorsanız onu dinleyin.
Müzikle uğraşan biri olarak genellikle Jazz, Blues ve Rock ağırlıklı dinlerim. Ama şu sıralar, Metal de dinliyorum. Çünkü Metal müzik türü, insanın içindeki öfkeyi, nefreti, kusmak için vardır...